2777
2789
عنوان

پسری که تو آشنایی خیانت میکنه

236 بازدید | 15 پست

سلام دوستان با یه آقایی تو مرحله آشنایی بودم متوجه شدم با دخترای دیگه ام میره چت میکنه پیج فیک زدم امتحانش کنم اومد خودش بهم پیام داد و...جالبه بعدش به روش اوردم گفت تو باید جوری باشی که من سمت هیچ دختر دیگه ای نرم😐مردا مثل ماهوارن فقط میچرخن زن باید یه جا نگهشون داره همشم توقع داشت من پیشقدم باشم میگفت زن باید بیشتر واسه رابطه اشتیاق و تلاش داشته باشه حالم ازش بهم خورد واقعا کات کردم الانم اصرار داره برگردم با اینکه ازش خوشم میاد، یعنی تقصیر منه؟درست بشو نیست همچین آدمی درسته؟😓

نه بخاطر خیانتش

بلکه بخاطر حق ب حانب بودنش بر نگرد تو هیچ تقصیری نداری

بگو مردی ک میخواد بره بره به درک نمیتونم جلوش بگیرم

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مرحله اشنایی بودی دیگه دکمشو بزن بره گمشه بابا بزار بره انقد بچرخه سرگیجه بگیره

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
وقتی یک بار خیانت میکنه بازم خیانت میکنه مشکل ذاته ک نمیشه عوض کرد تا وقتی خودش بخاد

خیانت ب کنار پرروام هست 

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

مردا مثل ماهوارن😂😂😶😶

چرت گفته ذاتش خرابه و سست عنصره و تنوع طلب

درست بشو هم نیست

لابد ازدواجم کنید میخواد بهت خیانت کنه بعد بگه تو باید منو نگه میداشتی که سرم نره سمت بقیه چون من ماهواره ام🙄

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

مردا مثل ماهوارن😂😂😶😶 چرت گفته ذاتش خرابه و سست عنصره و تنوع طلب درست بشو هم نیست لابد ازدواجم ...

آره دقیقا میگف اگه‌‌منو میخوای باید یه کاری کنی بمونم کنار خودت فقط😒😒

آره دقیقا میگف اگه‌‌منو میخوای باید یه کاری کنی بمونم کنار خودت فقط😒😒

بگو چشمممم عباس آقا امر دیگه ای ندارید؟!😑

بره گم شه بابا مردک هرزه توجیهم میاره برا خودش تازه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.