2777
2789
عنوان

سلام میتی هستم

14 بازدید | 18 پست
اگه سوالی در رابطه با طب سنتی ذارین بفرمایید. اگه می خواین از محصولات میتی با خبر بشین الان لینک می زارم کامل توضیح دادم فقط بدونین که هزینه پست هم با خودمه با وجود این قیمت های کم
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
دیبا جون منافذ که هیچ، اما برای تقویت و روسن کردن پوست یک ماسک گیاهی هست قیمت 15 عالیه برای تقویت مو چه خانم ها و چه آقایون یه داروی گیاهی هست اونم 15 به شکل قرص درآوردمش روزی یه دونه قرص باید خورده باشه بسته ها 40 تایی هست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راهکار بعدی هم اضافه کردن چند تا چیز به شامپوی هست که توی کانال تل گرام توضیح دادم بهم از تلگ رام پیامک بدین تا عضوتون کنم
پناه جون طبع اصلی رو نمیشه تغییر داد، اما ممکنه به خاطر تغذیه بد باشه در این صورت بله میشه تغذیه ات رو به کل اصلاح کن
سلام ونوس جان برای کیستت تخمدان دارو دارم هر چند که فعلا تمام شده تا بعد از تعطیلات سیزده نمی تونم تهیه کنم برای مرتب شدن قاعدگی هم دارو دارم قیمت 15 هست اما کیست نوع شما رو نمی دونم چیه