2777
2789
والا چیبگم امیدوارم خدا به قلبت ارامش بده چهار قل بخون که اگه نظر روت باشه رفع بشه اسپند دود کن

مرسی عزیزم 

یعنی ممکنه از این چیزا باشه؟؟ 

برام سوال چرا فقط شبا و بین ساعت ۱ تا ۵ 

دقیقا بعد ۵مستونم بخوابم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم  یعنی ممکنه از این چیزا باشه؟؟  برام سوال چرا فقط شبا و بین ساعت ۱ تا ۵  ...

من اعتقاد دارم متاسفانه به این چیزا😐

میبینی یکی ناخاسته بهت اسیب میزنه

چشم زخم و دعا و یه کار اشتباه کردم ادم به چوخ میره

من اعتقاد دارم متاسفانه به این چیزا😐 میبینی یکی ناخاسته بهت اسیب میزنه چشم زخم و دعا و یه کار اشت ...

منم اعتقاد دارم، البته دشمنم کم ندارم ولی انچنان رابطه ای با کسی ندارم و کسی خونم رفتو امد نمیکنه

منظورت چیه چیزیت شده؟؟ 

منم یه دوره خیلی بیقرار شده بودم نمیدونم چم بود همش دلم اشوب بود منتظر یه اتفاق بد بودم حتی بقدری اضطراب داشتم ضعف میکردم از گرسنگی اما از گلوم چیزی پایین نمیرفت

بعد بنفر راهنماییم کرد فهمیدم ینفر که اومده خونه من مهمونی صبش پیش دعا نویس بوده سنگینیش افتاده روی من

واسه همین میگم یا نظر داری روت یه یکی برات دعا گرفته این مدلی شدی

یا مثل من یکی ناخاسته بهت اسیب زده یا چنتا دلیل دیگه

منم اعتقاد دارم، البته دشمنم کم ندارم ولی انچنان رابطه ای با کسی ندارم و کسی خونم رفتو امد نمیکنه

متاسفانه خونه منم خیلی رفت و امد کمه 

ولی یه بلایی سرم اومد مجبور شدم خونمو عوض کنم بیام تو خونه کلید نخورده الان اوضاعم اصلا قابل قیاس نیست با قبلا

خب باید چکار کنم تا رفع بشه😔

ببین‌ دقیق نمیدونم باید چیکار کنی 

ولی مرتب ۴ قل بخون با صدای بلند 

شبا موقع خواب اینالکرسی بخون 

اسپند غلیظ دود کن همه جای خونه دود بده حموم دسشوی هرجا

درو پنجره ام باز کن هوا جریان داشته باشه

جیش یه دختر بچه نابالغ ام بریز از سرت تو حموم که محکم کاری بشه

من در همین حد میدونم

متاسفانه خونه منم خیلی رفت و امد کمه  ولی یه بلایی سرم اومد مجبور شدم خونمو عوض کنم بیام تو خو ...

من تا حالا فقط مادرمو خواهرم اومدن خونم 

تازه اومدم این خونه 

ولی ی چیزم بگم اصلا تو خونم ارامش ندلرم وقتی تو خونم حالم خوب نیست باید بزنم بیرون خیلی از شبا ساعتای ۱۲. ۱ به همسرم میگم بریم بیرون. میریم بیروی ی ساعتی حالم خوبه تا میام خونه باز حالم بد میشه 

حس خوبی به خونم ندارم قبل منم دو نفر دیگه اینجا بودم هر دوشون یکی دو ماه بیشتر نبودن به ی بهونه ای بلند شدن 

من تا حالا فقط مادرمو خواهرم اومدن خونم  تازه اومدم این خونه  ولی ی چیزم بگم اصلا تو خون ...

ممکنه قبل تو توی اون خونه کثافت کاری شده باشه یا یه اتفاقی که باعث اینا میشه

دروغ چرا توی خونه قبلیم من یه طلسم پیدا کردم چشبیده بود به کف کابینت مال ما نبود اصلا مال ساکنین قبلیش بود 

ولی ذله شدم تا خوب شم 

دوسال اونجا نشستم فقط سرطان نگرفتم هربلایی بگی سرم اومد

الان حس میکنم رو ابرام

من هزارتا بلا توی اون دوسال سرم اومد همش باهم

چنفر برام دعا گرفته بودن

اون خانمی که اومد خونمون قبلا نوشتم

طلسمه که پیدا کردم

و خیلی انفاقای دیگه

خیلی حواستو جمع کن

ممکنه یکی اصلا نبینتت ولی از دور میتونه کارتو یکسره کنه

ممکنه قبل تو توی اون خونه کثافت کاری شده باشه یا یه اتفاقی که باعث اینا میشه دروغ چرا توی خونه قبلی ...

راستشو بخای بارها به این فکر کردم ولی شوهرم مسخرم میکنه، خونه مال ی قاضی شاید بخندی ولی حتی با خودم فکر کردم نکنه این خونه با پول حروم رشوه ای چیزی خریده شده چرا من انقد بیقرارم تو این خونه ترسو اضطراب دارم، و از همه مشکوک تر برام اینه دو نفر قبلی هر کدوم ۱ ماه موندن رفتن، حتی یکیشون عروس داماد بودن جهیزیه اوردن ولی باز نکردن وسایلشونو رفتن

راستشو بخای بارها به این فکر کردم ولی شوهرم مسخرم میکنه، خونه مال ی قاضی شاید بخندی ولی حتی با خودم ...

والا چیبگم عزیزم

میخای از یکی کمک بگیر سرکتابی چیزی باز کن انشالله که مشکلت حل بشه