2789
عنوان

عمل واژن

710 بازدید | 23 پست

سلام من یه زایمان  طبیعی داشتم میخوام عمل تنگی واژن انجام بدم درد داره؟نقاهتش چند روزه

سرپاییه عملش

تو مطب انجام میدن یا بیمارستان بستری کردن لازمه

از همه مهم تر هزینش چقدره فقط تنگی واژن🥴

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐

مطب  بیشتر ،،،، بسته به‌نوع مشکلتون داره و معاینه دکتر و هزینشم همینطور  ولی خواهر همش الکیه……از نظر علمی هیچ پزشکی نمیتونه ماهیچه کف واژن را برش بده و بدوزه!!! فقط پوست و لایه های رویی رو می دوزند  می کنند 

با احترام

>*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مطب  بیشتر ،،،، بسته به‌نوع مشکلتون داره و معاینه دکتر و هزینشم همینطور  ولی خواهر همش الک ...

ای بابا خب پس چیکار کنم😔

من بدبختم با اینکه یه زایمان داشتم انقد از تنگی واژن رنج میبرم که همیشه درد دارم😔

خوش بحالت

ورزش مخصوص انجام بدع ب مرور جم میشع 

مثلا تو چند ماه ؟ ورزش گگل رو میگی ؟ببخشید اینو میگم میدونی برای بار اول که رابطه دارم مشکلی ندارم ولی اگه تو یه شب دوبار انجام بدم اونوقت حس میکنم ببخشید گشاد میشه ایا این طبیعیه یا واقعا واژنم مشکل داره؟🤕

من خودم کار کردم میدونم ….دروغ میگن بعد مدتی همونه مردای جامعه ما باید شعور داشته باشن که تنگی و عیر ...

گلم شوهرم مشکلی نداره خودم اعتماد بنفسمو از دست دادم برم دکتر چی بگم روم نمیشا

تاثیر داره چند ماه انجام بدم؟

اوایل زایمان  عضلات کف لگن هنوز جمع نشدن بله موثره اما ذهنیتتو‌عوض کن وگرنه عذاب میکشی این ورزشم خیلی موثره حتما انجام بده و اون تصورت از گشاد شدن بعد زایمان اشتباهه عضلات مثل کش هستند بعد مدتی برمیگردن سرجاشون نمیدونم چند وقته زایمان کردی هم کژل انجام بده هم بدنسازی و دوچرخه یا ایروبیک 

>*
اوایل زایمان  عضلات کف لگن هنوز جمع نشدن بله موثره اما ذهنیتتو‌عوض کن وگرنه عذاب میکشی این ورزش ...

من یکو نیم ساله زایمان کردم الانم ورزش تاثیر داره

من یکو نیم ساله زایمان کردم الانم ورزش تاثیر داره

بله حتما بازم میگم باید تصورتو عوض کنی وقتی همسرتم راضیه و‌به هیچ عنوان این مساله رو بیان نکن پیشش بعلاوه اینکه تمام ماهیچه های بدن  حتی کف واژن با ورزش محکم میشن نمونش بدنسازا پس میبینی بجای عمل میشه کار اساسی کرد

>*