2789
عنوان

عمل واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 23 پست
بله حتما بازم میگم باید تصورتو عوض کنی وقتی همسرتم راضیه و‌به هیچ عنوان این مساله رو بیان نکن پیشش ب ...

ممنون عزیز دلم

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐

خیلی خوبه لذت رابطت چند برابر  میشه من که خیلی راضیم از انجام دادنش پیشنهاد میکنم کسایی که زایمان طبیعی داشتن حتما انجام بدن
من پیش دکتر شهناز شایان فر انجام دادم بهترین دکتر زنان :) شمارشو میذارم خواستی پیش ایشون انجام بده 

شهناز شایان فر 88030697

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوبه لذت رابطت چند برابر  میشه من که خیلی راضیم از انجام دادنش پیشنهاد میکنم کسایی که زایم ...

هزینه ش چنده ؟

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐
من بدبختم با اینکه یه زایمان داشتم انقد از تنگی واژن رنج میبرم که همیشه درد دارم😔

این درد داشتنه برای تنگی واژن نیست. احتمالا عفونت داری. عفونت باعث درد موقع رابطه میشه. حتما برو دکتر

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟