2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

366 بازدید | 12 پست

خیلی معذرت میخوام مجبور شدم اینجا کمک بخوام کسایی که می‌شناسن میدونن یه مدتی بود به خاطر عفونت و عفونت ادراری تاپیک میزدم امروز یه جوش قرمز توی اندام تناسلی دیدم که میسوزه و خارش شدیدی داره ولی فقط یدونه هست اینا علائم تبخال تناسلیه؟کسی تجربه داشته توی اینترنتم خوندم تبخال هم ممکنه عفونت ادراری بده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسکیلویر بخورم سرخود مشکلی ایجاد میکنه؟فعلا تا هفته ی بعد امکان دکتر رفتن ندارم 

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.مگه سابقشو داشتی؟

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
 شما تا حالا داشتین؟شبیه یه جوش قرمز فوق العاده سوزش داره و دردناکه و فقط یدونه هست من شنیدم چن ...

اگه تبخال باشه و بار اولتون باشه تقریبا یه هفته علائم آنفولانزا میگیرین.تبخال بعد چندروز میترکه و پخش میشه و باید خیلی با مراقبت شستشو بدین خودتونو که به اطراف سرایت نکنه و چندتا نشه

اگه تبخال باشه و بار اولتون باشه تقریبا یه هفته علائم آنفولانزا میگیرین.تبخال بعد چندروز میترکه و پخ ...

من هفته ی اول تعریق شبانه و سرفه داشتم که آنتی بیوتیک مصرف کردم خوب شد ولی درد کمر و عفونت ادراری مونده ممکنه تبخال باشه؟و اینکه چطوری بشورم 

من هفته ی اول تعریق شبانه و سرفه داشتم که آنتی بیوتیک مصرف کردم خوب شد ولی درد کمر و عفونت ادراری مو ...

ممکنه باشه ولی امیدوارم نباشه چیز خوبی نیست،سردرد کمردرد و تکرر ادرار هم از علائمش هست، واسه شستن دستتونو وقتی روش میزارین به اطرافش دیگه نزنید ،مخصوصا وقتی بترکه خیلی مراقب باشید که اگه دستتون خورد بهش حتما دستو بشورین و به جایی یا چشمتون نزنین