2777
2789
عنوان

سیاست ندارم

1280 بازدید | 17 پست

سلام من تاحالا از این تایپیک نزدم و نمیخواستم بزنم ولی دلم میخواد منم یاد بگیرم .خانوما تروخدا کمکم کنید من اصلا سیاست ندارم برای همسرم به جای من حس می کنم خواهر شوهر مادر شوهرم همسرش هستن از بس که توجهشوبه خودشون جلب کردن من نمیخوام از اونا جدا ش کنم من نمی خوام با اون نباشه چون بالاخره مادر و خواهرش هستن اما می خوام خودم یاد بگیرم چه جوری باهاش رفتار کنم چجوری سیاست داشته باشم که به من متوجه کنه چیکار کنم که وابستگی همونجوری که به مادر و خواهرش داره به منم داشته باشه مادر و خواهرش جلو روی من خیلی با من خوبن اما پشت سرم پیش شوهرم خیلی بد میگن نمیدونم چیکار کنم اگر کسی تجربه ای داره یا کاری بلده ترفندی میدونه به من بگه

سلام وزن فعلی 80.600قد159عضو گروه قرمز🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم قرار نیست کشور داری کنی که 

با همسرت حرف بزن  چند وفته ازدواج کردین !؟ 

بگو که اره اقای همسر من  به توجه بیشتر از طرف شما نیاز دارم  نمیخوام زندگیمون سرد بشه 

اقای همسر در جالت عادی رفتارشون عوض میشه 

در عوض شمام همیشه خونه ات مرتب باشه 

همیشه  غذات حاضر باشه  

به خودت برس 

کم کم خودش جذبت میشه 

هبچوقت از مسافرت و .... نگذر 

برای پول سعی نکن به خودت نرسی ک جایگزین شه 

پول بگیر برو ارایشگاه موهاتو رنگ‌کن 

خونه و اینا به وقتش میخرین 

فقط یک چیزیو از الان یاد بگیر حرف زدن کیلید همه ی ناراحتیاس

عزیرم قرار نیست کشور داری کنی که  با همسرت حرف بزن  چند وفته ازدواج کردین !؟  بگو ک ...

عزیزم همسرم از زیاد احساساتی نیست و نمی تونه بروز بده و حرف زدن به نظر من بی فایدست قبلاً این کارو کردم و خیلی نتیجه نگرفتم الان تقریباً ۱۰ ساله که ازدواج کردم و یه دختر ۹ ساله دارم

تو چ‌مرحله ای هستی؟عقدی یا عروسی کردین؟؟

عزیزم الان ده ساله که ازدواج کردم یه دختر ۹ ساله دارم درسته که تعجب آوره اما من و همسرم اصلا از همون اولش رابطه خوبی با همدیگه نداشتیم اما الان بعد از گذشت این سالها من دوست دارم که مثل بقیه باشه زندگیمون

عزیزم همسرم از زیاد احساساتی نیست و نمی تونه بروز بده و حرف زدن به نظر من بی فایدست قبلاً این کارو ک ...

خدا حفظش کنه برات انشاللا همیشه موفق باشه و باعث سربلندی شما باشه😍 

میگم مطمئنی به صورت محکم و جدی باهاش حرف زدی !؟ 

یکبار دیگه امتحان کن محاله جواب نده اخه 

خدا حفظش کنه برات انشاللا همیشه موفق باشه و باعث سربلندی شما باشه😍  میگم مطمئنی به صورت محکم ...

بله خیلی باهاش صحبت کردم که با خوبی چه با گریه و التماس گفتم هیچی نمیخوام فقط توجه تو می خوام متاسفانه همیشه جواب عکس داده نمیدونم چیکار کنم دیگه واقعا بریدم و تنها کاری که می کنم اینه که دیگه دربرابر هیچی ذوق و شوق ندارم و فکر می کنم که زندگی بقیه مهم این مدل در صورتی که چیز دیگه من میبینم از بقیه

عزیزم الان ده ساله که ازدواج کردم یه دختر ۹ ساله دارم درسته که تعجب آوره اما من و همسرم اصلا از همون ...

اجازه هست ی سوال بپرسم؟

چرا با هم خوب نبودین و ازدواج کردین؟ 

تو این شرایط نیاز ب محبت و توجهی ک‌ ی زن داره چطوری تامین میشه؟

اگر دوست نداری جواب نده

بله خیلی باهاش صحبت کردم که با خوبی چه با گریه و التماس گفتم هیچی نمیخوام فقط توجه تو می خوام متاسفا ...

یک چیزی بگم 

شاید فکر کنی زندگی بقیه جشنواره است 

ولی اینجوریم نیست 

وقتی میبینی همسرت بی توجه هست 

نیازی نیست کاری کنی چون شما تلاش هاتو کردی 

ازش پول بگیر مرتب به خودت برس ! 

با تور برو مسافرت 

شمام مثل خودش کم توجهی کن 

وقتی ک گفت چرا دیگع توجه نمیکنی 

بگو منم مثل خودت دارم رفتار میکنم 

این دیگه احتمالا جوابه😁

عزیزم الان ده ساله که ازدواج کردم یه دختر ۹ ساله دارم درسته که تعجب آوره اما من و همسرم اصلا از همون ...

نمیدونم شما مطالب مهارت گفتگو با همسر رو‌خوندین یا نه 

چیزایی ک‌ی مرد نیاز داره رو بهش بده 

مثل اقتدار 

محبت 

تعریف و تمجید کن ازش 

تشکر کن حتی برای کوچک ترین کار 

مردها خیلی خوششون میاد 

کمتر عیب کارشو‌ببین 

سعی کن از طرف تو شاد شه 

و اول سعی کن خودت شاد باشی تا بتونی این شادی رو بهش بدی 

اگ‌نیازش از طرف تو تامین شه جایی نمیره