2777
2789

من مستاجرم

جابجایی برام سخته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

آره من پنج سال مستاجر بودم خیلی 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بله متاسفانه😔اجاره ها بالا خانه هاشون ارزش نداره دنبال خونه گشتن پیدا کردن 😐

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

8سال مستاجرم 

خونه اول 3سال بودم 

این خونمم  5ساله هستم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
من بله متاسفانه😔اجاره ها بالا خانه هاشون ارزش نداره دنبال خونه گشتن پیدا کردن 😐

خدا کمکمون کنه بخریم . من واقعا ناراحتم از اینکه خونه ندارم راحت زندگی کنم 

من مادرو پدرم  خونه داشتن دادیم به داداشم بشینه وقتی زن گرفت بعدش هم ۶ سال مستاجری کشیدیم الان باز خداروشکر با قسط و قرض یه خونه گرفتین از مستاجری راحت شدیم😪🤩

ببین سخت بودن ک سخته اما بستگی به سن هم داره مثلا مامان بابای من ۵۰ اینا بود سنشون این بدبختا هر سال کوچ کردن الان داغون شدن

به نظر من کوچ کردن زیر ۴۰ سال بهتره ولی بالای ۴۰ آدم داغون میشه ایشالله همه خونه دار بشن 

سخته ولی خدا کمک میکنه. از قبل غصه چیزی رو نخورید...خدابزرگه

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

سخت تر از مستاجری نیست،ما هم مستاجریم از الان به ۴ ماه دیگه فکر میکنم که صاحبخونه میخواد چیکار کنه؟ا ...

همدردیم . فکر کن من بخاطر یع پول اجاره کردن خونه ندارم الان دو سال نامزدم خسته ترم 

سلام ، من یکساله مستجرم، نه سخت نیست، اثاثم کم هست و به اندازه ، اگر صاحب خانه خوبی داشته باشی و شوه ...

بعضی موقع چشم ندارم خانواده شوهرم ببینم بخاطر اینکه یه خونه نتونستن بگیرن واس بچشون اونا غصه شون چیه خودشون خونه دارن .