ما الان چند سال هست از وقتی اومدیم یه شهر دیگه مستاجریم خیلی سخته همش باید غصه بخوری یه وقت صاحب خونه نخواد خونه رو بفروشه همش اسباب کشی خیلی بد هههههههه😓
به جز گرونی مداوم و کنار اومدن با انواع صاحب خونه ها اگه اسباب خونت معقول باشه زیاد سخت نیست ولی اگه وسیله زیاد بخری تو هر بار جابه جایی روحتم جا به جا میشه پس زیاد وسیله نخر
💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
یک سال خوبه حتی پنج شش سالم مشکل ندارم ولی بالای هفت دیگه واقعا عذاب آوره
عزیزم ما الان یکساله مستجریم، اما ماه دیگه خونه میخریم اما یه متطقه ی دیگه، چون من باید نزدیک مادرم باشم امدیم بالاشهر نزدیگ خونه مادرم اجاره کردیم، شوهر باید با عرزه باشه تا زن از مستجری دربیاد
همدردیم . فکر کن من بخاطر یع پول اجاره کردن خونه ندارم الان دو سال نامزدم خسته ترم
خدا ازشون نگذره اخه مگه یک کارگر چقدر حقوق میگیره؟ بخدا ما ماهی ۳ میلیون داریم اجاره میدیم شوهرم کارش ازاده بعضی مواقع کم میاریم همش میگم کاش یک الونک از خودمون داشتیم،الان صاحبخونه ها انگار پول خون باباشونو از ما میخوان بگیرن این جنوب شهر کرایه زیر ۵ میلیون نیست اگه هم باشه پول پیش زیاد میخواد موندیم چیکار کنیم
بعضی موقع چشم ندارم خانواده شوهرم ببینم بخاطر اینکه یه خونه نتونستن بگیرن واس بچشون اونا غصه شون چیه ...
پدر شوهر منم سه تا خونه داره داده به مستجر، خودشم یک قرون به شوهرم برای عروسیش کمک نکرد، شوهرمم میگه یه زمانیم بخواد بهم چیزی بده نمیگیرم، اینجوری بهتره دیگه سرت منت نیست، زبونتم درازه ، نمیتونن ازتم آمار بگیرن همش ، دیگه بهت هم تسلط ندارن . بهش گفتم حق تداری یه قرون ازشون بگیری، خودشم همین اعتقادو داره