2777
2789
عنوان

تپل شدن نوزاد

123 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

دختر من ۷ماهشه ۷کیلوئه قدشم ۶۶.وزن تولدش ۳کیلو بود

وزن گیریش تا یکی دوماه پیش نرمال بود اما دندون دراوردن و چهاردستو پا رفتن باعث شده وزن گیریش بیاد پایین

میترسم ضعیف شده زمستون داره میاد هی مریض بشه

مامانا چی به بچتون میدین برای وزن گیری و تقویت

ممنون میشم راهنمایی کنین 

سرلاک با طعم های مختلف 

اینستا داری ؟

برو پیج حکیم بانو 

سرلاک طبیعی و خوشمزه  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترمن ۷ماهگی ۱۰.۵۰۰بوداماازاون موقع تاحالاکه نه ماهشه اضافه نکرده هیچ کمترهم شده بچه ام به خاطره دندون دراوردن ضعیف شده انقدرکه همه چشمش زدن میگفتن چراانقدرمیخوره چراتپله

دخترمن ۷ماهگی ۱۰.۵۰۰بوداماازاون موقع تاحالاکه نه ماهشه اضافه نکرده هیچ کمترهم شده بچه ام به خاطره دن ...

دندون دراوردن خیلی ضعیف میکنه بچه رو .والاه من خودم غذام خیلی خوبه .شیرمم خوبه بهش کمکی هم میدم اما باز رشد نداشته این ماه

میرم حتما 

من خودم یکی از کاربر های اینجا بهم معرفی کرد 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!