2777
2789
عنوان

یه مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست
من دو بار کنکور دادم ولی بازم نشد اونی میخام💔 تجربی بودم  میدونی دل به هر چی میبندم شکست میخ ...

تجربی رشته سختیه و رشته های دانشگاهیشم کمه و زیاد نیست

عزیزم خدا بی نیازه. برتر و بالاتر از اینه که بخاد با کسی لج کنه.خدا از بدیها به دوره . این دنیا هم محدودیت هایی داره. رشته ها ی خوب ظرفیتشون کمه و همه نمیتونن برن. راه های زندگی کردن تو این دنیا زیاده. منم مثل شما نتونستم کنکور رو رشته دلخواهم رو برم و رشته و دانشگاه دیگه ای رفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یه فردی رو تصور کن که ساعت ها در یک کویر و بیابان بی آب و علف بدون آب مونده و از شدت تشنگی توانش رو از دست داده ، اون شخص یک آن از دور چاه آبی  و میبینه 

تصور کن با چه اشتیاق و ذوقی برای رسیدن به اون چاه آب خودش رو میرسونه...........

حالا خداوند مهربان ما از اون شخص هزاران برابر بیشتر مشتاق این هست که بنده گناه کارش به سوی او برگرده تا اون بنده رو در آغوش خودش بگیره 

من خودم چند سال پیش بدترین گناهی رو که میشد رو انجام دادم یعنی در حدی که حتی به صورت ناشناس روم نمیشه عنوان کنم اینجا فقط بین من و خدامه ، من اون گناه رو ترک و توبه کردم باور نمیکنید چنان خدا من رو در آغوش خودش گرفت که سال بعد توفیق شد برم کربلا و یک زندگی پاک رو داشته باشم ، الانم تو سختی های زندگی شاید تا لبه  دره برم ولی پرت نمیشم........

بازآ هر آنکه هستی بازآ

صد بار اگر توبه شکستی بازآ 

خسته ام خسته خیلییییییی خسته  
تجربی رشته سختیه و رشته های دانشگاهیشم کمه و زیاد نیست عزیزم خدا بی نیازه. برتر و بالاتر از اینه که ...

منم رشته دیگ برداشتم نتایج هنوز نیومده فقط شبا بیدارم ازش خواهش میکنم این بار دستمو بگیره نزار بیوفتم

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

اره ولی نمیدونم چرا این همه شکست داشتم این دوسال💔ولی یه جایی ک خیلی نا امید بودم ازش دستمو‌ گرفت 🙃

هیچوقت ناامید نشو

زبونی اینو به خودت بفهمون

کم‌کم ملکه ی ذهنت میشه.

مثلا میبینی دلت نا امیده ولی زبونی بگو من امیددارم انقد بگو بره تو مخت.

شما یه فردی رو تصور کن که ساعت ها در یک کویر و بیابان بی آب و علف بدون آب مونده و از شدت تشنگی توانش ...

چه قشنگ🥺امیدوارم دست منم‌بگیره نزار پرت شم

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

منم رشته دیگ برداشتم نتایج هنوز نیومده فقط شبا بیدارم ازش خواهش میکنم این بار دستمو بگیره نزار بیوفت ...

ان شاءالله هر چی خیره بخونی

الان دیگه دانشگاه رفتن آرزوی کسی نیست. همه مدرک میگیرن. مهم مهارت پیدا کردنه. هر رشته ای رفتی مهارتت رو زیاد کن

توکلت به خدا باشه. 

شما یه فردی رو تصور کن که ساعت ها در یک کویر و بیابان بی آب و علف بدون آب مونده و از شدت تشنگی توانش ...

افرین دقیقا همینه

مهم اینه ادم از گناهش پشیمون بشه و توبه کنه.

گناهی که ادامه دار باشه به سیاهی میکشونه ولی گناهی که مقطعی باشه و جوری پشیمونت کنه که تا هزارسال دیگه اون گناه رو نکنی از صدتا ادمه پاک جایگاهش بهتره.

چون یه ادمی که اون گناه رو نکرده شاید پاش بلغزه و انجامش بده ولی کسی که اون راه رو رفته و پشیمون شده هزار سال دیگه اون اشتباهو نمیکنه

چه قشنگ🥺امیدوارم دست منم‌بگیره نزار پرت شم

میگره ، فقط مراقب باش که تو راه برگشت به سمت خدا شیاطین جنی و انسی زیادن خیلی زیاد ، من تو اینطور مواقع که چه به لحاظ معنوی و یا دنیوی با سختی روبرو میشم و نا امید به قول یکی توپ رو پاس میدم به خدا اون خودش بلده چکاره کنه 

از خدوش بخواه که خدایا خودت من رو به بهترین راه و حق ترین راه هدایت کن ، درست میکنه همه چی رو ، فقط بزرگترین مشکل اینکه شاید با خودت بگی جماعتی که گناه میکنند بیشتر از جماعت بی گناه ها هستند ، به این هیچوقت اهمیت نده ، به قول بزرگی میگفت که شاعر گفته خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو ولی درستش اینه بگیم خواهی نشوی رسوا همرنگ حقیقت شو 

خسته ام خسته خیلییییییی خسته