2777
2789
عنوان

کمکم میکنید ؟

186 بازدید | 27 پست

سلام 

خوبین دخترا

.

من میخوام یک کار رو شروع کنم که تو خونه انجام بدم و از طریق اینستا بفروشمش. 

.

از نظر ارسال هم راحت باشه و استرس شکستن و آسیب هم نداشته باشم .

.

بنظرتون دوختن اسکرانچی یا همون کش مو خوبه ؟

البته با پارچه های ابریشمی که قیمت هر مترش ۱۷۰ میشه حدودا .

.

هر کش مو رو با بسته بندی و همه چیزش ۵۰ تا  ۶۰ تومن قیمت بزارم و هزینه ارسالمم ۱۰ تومن بگیرم .

توی هر کش ۲۵ تومن سود میکنم .

نظرتان چیه ؟

شما چه کاری به من پیشنهاد میدین .

من ۲ میلیون دارم برای شروع کارم و به این کار هم نیاز دارم .

ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کش موی پنجاه شصت تومنی نمیخره کسی. حالا بقیه رو نمیدونم ولی من بخرم فوقش 25 تومن میدم

مرسی که نظرتان گفتیم. 

کار هنری که خودتون بخواین هزینه کنید برای خریدش چی پیشنهاد میدین ؟

سلام عزیزم؛

اولا خیلی خوبه که فکر درآمدزایی واسه خودت هستی؛

ثانیا واسه شروع، خیلی واست مهم نباشه که با چی شروع میکنی، مهم حرکت کردن و شروعه؛

ثالثا همیشه به سود کمتر قانع باش تا کارت زودتر بگیره.

درنهایت پیشنهادت واسه شروع خیلی خوبه و میتونی فروش زیورآلات رو هم بهش اضافه کنی

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

توصیه من به تو اینه که لوازم آرایشی بهداشتی بفروشی. خیلی خوب فروش میرن و کسب و کار داره. البته اگه توان مالیشو داری. مخصوصا چیزای کیوت و گوگولی. مثلا لوازم آرایش با طرحای بامزه. من یکی که خیلی دوست دارم. ببینم میخرم

سلام عزیزم؛ اولا خیلی خوبه که فکر درآمدزایی واسه خودت هستی؛ ثانیا واسه شروع، خیلی واست مهم نباشه ک ...

مرسی عزیزم که نظرتونو گفتیم .

ولی خب سود من نهایتا توی هر کش ۲۵ تومنه .

با این هزینه پست بین ۵ تا ۱۰ تومن ازش کم میشه .

خودمم نمیدونم پیشرفت شروع کنم یا نه ؟

مرسی که نظرتان گفتیم.  کار هنری که خودتون بخواین هزینه کنید برای خریدش چی پیشنهاد میدین ؟

خواهش گلم. والا هنری زیاد دوست ندارم ولی خب چون الان بیشتر اینترنت و اینستا قشر جوان و نوجوان جامعست بنظرم فروش اکسسوری یا لوازم آرایش خوب فروش میکنه. یا مثلا میتونی کلاه و اینجور چیزا بخری و خودت روشون طرحای جالب بدوزی یا چاپ کنی. یا مثلا لباس با طرح چاپ سلبریتی های معروف. اینا فروش دارن خیلی