2777
2789
عنوان

کمکم میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 27 پست
مرسی عزیزم که نظرتونو گفتیم . ولی خب سود من نهایتا توی هر کش ۲۵ تومنه . با این هزینه پست بین ۵ تا ...

ببین عزیزم بنظرم اول کارت مجبوری رو سود خیلی کمتر حساب بکنی چون اینجوری معمولا کسی براش صرفه اقتصادی نداره که بخره مگر اینکه یا یه خلاقیت به خرج بدی و مدل کش مویی تولید کنی که هم خیلی شیک و خاص باشه و هم تو بازار کمتر مشابهش پیدا بشه و یااینکه بری تو فروش چیزی که بیشتر مورد نیازه نه چیزی مثل کش مو که چیز واجب یا خیلی تو چشمی نیست. 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
ببین عزیزم بنظرم اول کارت مجبوری رو سود خیلی کمتر حساب بکنی چون اینجوری معمولا کسی براش صرفه اقتصادی ...

درست میگید . نه من طرح خاصی ندارم . کش موهای ساتن ساده ولی کیفیت جنسش ابریشمی .

اکثرا گفتن که برای کش مو هزینه تا این مقدار نمیکنن .

باید به فکر کار دیگه ایی باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگید . نه من طرح خاصی ندارم . کش موهای ساتن ساده ولی کیفیت جنسش ابریشمی . اکثرا گفتن که برای ...

اره چون چیز واجب یا توچشمی نیست و مثلا واسه بیشتریا مهم نیست جنسش از ابریشم باشه یا چیز دیگه ای، فقط مهمه که به موها آسیب نزنه. برات آرزوی موفقیت میکنم عزیزم، پیگیر باش چون حتما موفق میشی به امید خدا

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

توصیه آخرم بهت اینه که چیزای خاص بفروشی. چیزایی که آدم تو خیابون خیلی راحت پیدا نکنه. کش مو همه جا هست. طرح و شکل خیلی مهمه. هرچی میخوای بفروشی سعی کن توی طرح و شکلای کیوت و متفاوت باشه که طرف جذبش بشه. موفق باشی عزیزم. مطمئنم اگه بخوای میتونی♡

مایلی که قوت قلب بهم میدی و وقتتون واسم گذاشتی . نور به لحظه هات بتابه

فدای تو گلم  واقعا حسم بهت مثبته و میدونم خدا کمکت میکنه به خواسته هات برسی

۳۵

عالیه، تو میتونی عزیزم. با نظر دوستمون هم خیلی موافقم که میگه دنبال چیزی باش که تو بازار راحت نشه پیداش کرد، دنبال چیزای متفاوت و خاص

اینم یادم رفت بگم. حتما حتمااا یه هایلایت رضایت مشتری بزن.پیام مشتری هایی که راضی بودن رو اسکرین بگیر و هایلایت کن که اگه کسی اولین بار میاد توی پیجت بتونه بهت اعتماد کنه. اعتماد خیلی مهمه. تبلیغات هم یادت نره. به پیجای مختلف پول بده تا برات تبلیغات انجام بدن. خیلیییی کمک میکنه

بچه ها اگه بخواین توی یه کار هنری برند خودتونو داشته باشین چیو پیشنهاد میدین ؟

مثلا شمع سازی ولی شمع های خوشگل و گل های دستشاز نه اینکه فقط شمع رو بریزی و قالب و تمام .نظرتون چیه ؟