2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما معلمی خودت؟

نه...معلم نیستم. ولی به خاطر درس و  بعدها شغلم، بعد از ۱۸ سالگی از خانواده جدا شدم و شهر دور بودم.  سختی زیاد کشیدم...اما آدمی زود به شرایط جدید عادت می کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
جدا ؟ راست میگی؟ من همش گریه میکنم

بله..من از ۱۸ سالگی رفتم خوابگاه...در مسیر اون شهر، از غصه نه حرف میزدم و نه چیزی می خوردم...ولی عادت کردم. ۲۸ سالم شد، برای دوره دکترا خودم تنهایی مهاجرت کردم. با اینکه تنهایی و غربت خیلی سخت بود. به اون هم عادت کردم...

آره یعنی منم عادت میکنم به درس خوندن برای کنکور

اگه هدفمند باشی قطعا هم عادت میکنی هم انگیزتو حفظ میکنی ، به عنوان کسی که چندسن سال پشت کنکور بوده بهت میگم اصلا غصه این ماه های باقی مونده ب کنکور رو نخور، چنناااااان تند میگذره حیرت میکنی.. اولش میگی وای خدا کی دووم بیاره ولی میگذره ب سرعت.. سعی کن جون و دلی بخونی ایشالله موفق میشی❤️

من❤️
عزیزم میشه بپرسم شغلتون چی هستش؟ شهر دور و بزرگ مثل تهران بودین؟

کار تحقیقاتی. شیراز دانشجو بودم، ارشد تهران

کار تحقیقاتی. شیراز دانشجو بودم، ارشد تهران

من خیلی برام سخته از خانواده دور بشم میشه به عنوان یه با تجربه بگی چیکار کنم دورانی که قراره مستقل شم تا یکی دو هفته دیگه.. چه اخلاقیاتی باید داشت که موفق شد یا راحت تر به موفقیت رسید

من❤️