2777
2789
من خیلی برام سخته از خانواده دور بشم میشه به عنوان یه با تجربه بگی چیکار کنم دورانی که قراره مستقل ش ...

اگر سرگرم کار یا درس باشید، تنهایی اذیت نمیشید. برای اوقات فراغت هم یک برنامه ای داشته باشید مثلا پیاده روی، کتاب خوندن، کلاس زبان و...هر وقت دیدید دارید اذیت میشید، به اهدافتون فکر کنید.

و خب الان موبایل در دسترس همه هست و می تونید تصویری خانواده را ببینید و صحبت کنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
امسال سال دومم هست سال اول نخوندم گذاشتم برای امسال حالا ترمیم معدل وایناروهم دارم حالا پیش خودم دا ...

اره ولی دیگه به تونستن و اینا اصلا فکر نکن 

فقط و فقط یک چیز فکرت باشه اونم درس خوندن…فقط و فقط درس بخون و تست بزن دو برابرش.. ازموناتم مرتب شرکت کن ترجیحا قلمچی، بعد از ازمون تحلیل فراموش نشه که از خود ازمونت مهم تره. سرعت تست زنیت رو با تست های زمان دار افزایش بده پله پله.. از گوشی و فضای مجازی تا میتونی فاصله بگیر ، یا به عنوان جایزه اخر شب چک کن نیم ساعت. شبا زود بخواب ..اینا پیش زمینه های موفقیت یه دانش اموز کنکوریه انجام بده قول میدم سال بعد  همونجایی که ارز‌وشو داری 😍

من❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرررسی عزیزم😍😍😍😍😍 من الان دنبال مشاورهستم ولی پیدانمیکنم آخه نمیدونم خودم چکارکنم بخاطزهمین می ...

سوالایی که درست جواب دادی رو مرور کن 

اونایی که غلط جواب دادی رو سعی کن خودت بشینی فکر کنی تا به جواب برسی ، اگه نه پاسخ نامه رو نگاه کن که چجوری حل کرده، نکنه هاشو یادداشت کن جلو چشمت باشه، و همون مبحث رو کار کن با کتاب تست های خودت و در کل اشکالاتتو رفع کن بعد از هر ازمون. 

من❤️
بنظرتون من بیام عمومی هارودی ترمیم معدل کنم واختصاصی هاروخرداد بهتر نیست؟ شمابه عنوان فردی که تجربه ...

هر درسی که میدونی نمره بهتر نیاز داری رو ترمیم کن

واسه نا امید نشدن فقط و فقط میتونی به هدفت، به جایگاهت مه با چندماه تحمل واسه یه عمر به بهترین جایگاه ها تبدیل میشه فکر کنی..بنظرت کافی نیست که انگیزتو حفظ کنه برای ادامه؟ خستگی هم همیشه میاد ولی بهش بها نده، خفش هم نکن، خسته میشی نیم ساعت برو یچیزی بخور، یه اهنگی گوش کن و سریع برگرد ب هدفات فک کن به اون شهری که دوست داری به اون رشته

من❤️