2777
2789
عنوان

میخوام جدا از همسرم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 31 پست
اگه دو سه هفته یه بار اینطوری میکنه مشکلی نداره،هر ادمی نیاز داره با همجنس و رفیق خودش بگرده  ...

ااین نمیزاره میگه دوست ندارم تو تنهایی جایی برین

😐😐جدی میگی؟؟وای خب مگه چیکار کرده؟معذرت میخوام چرا ایقد بچه و وابسته ای شما؟یعنی حق نداره با دوستا ...

چرا منو نمیزاره با دوستام باشم 

پس اونم حقشه این کارو باهاش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها خب اگه ایشون رفیق بازی رو فقط حق خودشون میدونه باید باهاش صحبت کنی بگی یا هر دوتامون باید با دوست بیرون بریم.یا هیچکدوم

من مجردم عزیزم ولی شنیدم اصلا نباید جای خواب جدا کرد فعلا سعی کن وقتی دوتاتون اروم شدین صحبت کنید

خوب چرا من نباید با دوستام برم بیرون  چه خوش اخلاقی یه جمعه خونس چرا باید اونم پیش رفقاش باشه

خب برو مگه میگه نرو 😂

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
چرا منو نمیزاره با دوستام باشم  پس اونم حقشه این کارو باهاش کنم

اگ با سیاست و صبوری باهاش حرف بزنی و برخورد کنی حل میشه ن با قهر و بحث و دعوا.... معذرت میخوام اما بچگونه رفتار نکن

تازه ازدواج کردی؟

هرکار میکنی بکن، جاتو جدا نکن.اینجوری فاصله زیاد و وابستگیش کم میشه بیشتر میره پیش دوستاش.

منطقی و اروم مشکل واقعیتو بگو و باهم حلش کنین

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
خب اون می‌خواسته با رفیق هاش بره بیرون نمی‌تونسته که تو رو هم ببره مثل این میمونه که تو میخوای با ر ...

چقد سخت میگیره

خوب همیسه ک اینکار رو نمیکنه ک

تازه با این کاراش زمینه تنش رو بیشتر میکنه

باید اصل تغافل رو هم گاها مد نظر داشت