2777
2789
عنوان

میخوام جدا از همسرم بخوابم

440 بازدید | 31 پست

شوهرم دیروز رفیقش زنگ زد گفت بیا مغازه ما با هم بشنیم نهار هم اینجا هست اینجا میخوری بعد ما هنوز صبحانه نخورده بودیم همسرم بهش گفت حالا ببینم چی میشه بزار صبحانه بخورم منم خودمو زدم به خواب 

بعد همسرم منو بیدار کرد گفت پاشو صبحانه بخوریم همش دور من میچرخید کلا معلوم بود یه چیزی میخواد بگه بعد این که صبحانه خوردیم یکم بعدش گفت من میرم بیرون منم گفتم منم میام دلم تنگ شده گفت شب میام میریم منم گفتم من الانم دلم گرفته به حرف من گوش نکرد رفت آماده شد رفت از ساعت ۳ رفت تا ۹شب بعد منم آنقدر دلم گرفته این چند ساعت رو همش گریه کردم تازه ساعت ۹ اومده میگه آماده شو بریم بیرون منم گفتم من بیرون نمیرم اونم فقط دوبار گفت چرا نمیری پاشو بریم منم گفتم نمیریم اونم بیخیال دراز کشید رفت تو گوشی من دیگه باهاش حرف نزدم اونم حرف نزد 

به نظر شما مقصر منم ؟؟؟

همیشه ۲ و۳ هفته یه بار این اتفاق میوفته دعوا میکنم آخرم منو مقصر میدونه من تو این هیچ کس رو ندارم تنهام 

الانم دوباره تازه اومده خونه رفته بود بیرون با رفیقاش 

میخوام جامو ازش جدا بندازم نظر شما چیه بندازم یا نه ؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دو سه هفته یه بار با رفیقاشه که بنظرم ایرادی نداره

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

بنظرم مقصر تویی

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
چرا عزیزم

خب اون می‌خواسته با رفیق هاش بره بیرون نمی‌تونسته که تو رو هم ببره

مثل این میمونه که تو میخوای با رفیق هات بری بیرون شوهرت بگه منم میام 😐

تازه شوهرت خیلی خوش اخلاقه قدرش رو بدون 

تازه گفته وقتی بیام تو رو هم میبرم 

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

اگه دو سه هفته یه بار اینطوری میکنه مشکلی نداره،هر ادمی نیاز داره با همجنس و رفیق خودش بگرده 

مقصر شما هستی،شما هم بهتره چنتا دوست پیدا کنی موقعی که شوهرت میره بیرون با رفیقاش توهم بری که تنها نمونی..ادمی که دوست و رفیق ندارع مشکل داره

حال خوبتو به هیچکس گره نزن خودت مسئول حال خودت باش و حالتو خوب کن این بجه بازی ها رو هم بزا. کنار الکی تو زندگیت تنش ایجاد نکن به جاش سعی کن جوری باشی با تو بودن رو ترجیح بده 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...

از من می‌شنوی اصلا قهر نکن آخه برای چی 

یعنی همسرت حق نداره تنهایی چند ساعت با دوستاش بره بیرون ؟

😐😐جدی میگی؟؟وای خب مگه چیکار کرده؟معذرت میخوام چرا ایقد بچه و وابسته ای شما؟یعنی حق نداره با دوستاش وقت بگذرونه

تازه اومده بهت گفته بریم بیرون چرا اینجوری میکنی؟

اوووه تازه کاری ک نباید بکنی هم میخوای انجام بدی و جدا بخوابی خیلی اشتباههه

خب اون می‌خواسته با رفیق هاش بره بیرون نمی‌تونسته که تو رو هم ببره مثل این میمونه که تو میخوای با ر ...

خوب چرا من نباید با دوستام برم بیرون 

چه خوش اخلاقی یه جمعه خونس چرا باید اونم پیش رفقاش باشه