2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 77 پست
دختر من نه خیلی چاق شدنه پهن ولی دیدم کسی که   خیلی چاق شد واستخوناش یه کم پهن

سلام قد دخترتون الان چند شده؟ و اینکه همراه هورمون چه داروهایی مصرف می کردید؟ و اینکه هر شب چند کیک میزدید؟ اگر کس دیگه ای هم جواب سوالهای من برای دارو و میزان مصرف را داره لطفا جواب بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام قد دخترتون الان چند شده؟ و اینکه همراه هورمون چه داروهایی مصرف می کردید؟ و اینکه هر شب چند کیک ...

دختر من الان قدش   ۱۶۰  دکتر دخترم من فقط  تا  امپول میزد ویتامین دی به دخترم میداد   هر شب   نصف  وزنش  کلیک   داروش  بود   ۴۳  کیلو بود   ۲۲کلیک میزد    از ۹  ماه قبل که داروشو قطع کرد   دخترم  ۱۴ سالش بود  بهش قرص ارژنین داد 

دختر من الان قدش   ۱۶۰  دکتر دخترم من فقط  تا  امپول میزد ویتامین دی به دخترم می ...

ممنون عزیزم 

من پسرم هورمون رشدش پایینه، به نظرم پیش هرکسی ببرم دیگه باید هورمون رشد رو تزریق میکردیم 

وای نمی دونن چرا حس میکنم اثر چندانی نداره، آخه رسد قدش همونجوری هست که قبلاً بوده ،دوست دارم یه جهش ده سانتی بزنه تا برسه به قد نرمالش 🥹 خیلی براش ناراحتم

خدایا کمکم کن...
ممنون عزیزم  من پسرم هورمون رشدش پایینه، به نظرم پیش هرکسی ببرم دیگه باید هورمون رشد رو تزریق ...

بله هر دکتری ببری آزمایش هورمونی وعکس مچ دست میگیری  اگه   رشد استخوانی کمتر از سن خودش بود وهورمون رشدش کم بود  برات  آمپول رشد مینویسه  کلا هم سیناتروپیینه  من شیراز شروع کردم ولی بندر عباس زیر نظر دکتر دیکه ای ادامه دادم  برا دختر من که خیلی خوب بود  شما هم  اگه   قصدشو دارید  زودتر شروع کنید  چون  هر چی کوچیکتر باشن بهتر جوابمیده  

بله هر دکتری ببری آزمایش هورمونی وعکس مچ دست میگیری  اگه   رشد استخوانی کمتر از سن خودش بو ...

الان که شروع کردم کی اثرش رو‌خوب میبینم؟ آخه با اینکه داره آمپول می‌زنه بازم‌خیلی ریزه میزه هست 

خدایا کمکم کن...
الان که شروع کردم کی اثرش رو‌خوب میبینم؟ آخه با اینکه داره آمپول می‌زنه بازم‌خیلی ریزه میزه هست  ...

اولاش  هنوز ریزن  یک سال دیگه   هر چی لباس داره براش کوچیک وتنگ میشه   دختر من   هر لباس  تا ۱۱  ساللگی   سه سال داشت   تا من  دیگه خسته میشدم جمع میکردم   ولی   یه دفعه همه  لباسا کوچیک وتنگ شدن  وخیلی خوب بود

اولاش  هنوز ریزن  یک سال دیگه   هر چی لباس داره براش کوچیک وتنگ میشه    ...

وای خدا از دهنتون بشنوه 

خدا کنه اینجوری بشه ،پسر منم خیلی دیر به دیر لباساش. کوچیک میشه اینقدر که بقیه هی میگن لباس بچه م کوچیک شده من حسرت میخورم 

انشالا دخترتپن خوشبخت و سعادتمند  بشه عزیزم

خدایا کمکم کن...
۴ سانت توی شش ماه 

خوبه  ۴ سانت   چون تازه ۹ سالش   هنوز خیلی وقت داره اصلا نگران نباش چون من کامل این روزها رو گذروندم   سالی ۸ سانت  رشد کنه زود میاد رو نمودار رشد خودش