2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره   چند ماه قبل ۱۴ سالگیش  پریود شد موقع پریودی قدش ۱۵۱  بود   تا ال ...

ممنون که جواب دادید 

خیلی خوب بوده بعدش بازم تو این مدت ۹ سانت رشد کرده اینطور که متوجه شدم بعد از قطع هورمون رشد بازم رشدش خوب بوده یعنی تو این مدت فقط ال آرژنین مصرف کرد؟ 

میشه اگر داروی دیگه ای هم استفاده کرده برامون بگید و مارک قرص ال آر ژنین را هم برام بفرستید؟ دخنرتون ورزش هم می کرد؟ از نظر غذا چطور چیز خاصی بهش می دادید؟ 

ببخشید اینقدر سوال می پرسم خدا میدونه چی بهم میگذره من هر کاری برای دخترم میکنم جواب نمیده دیگه نمی دونم چیکار کنم؟ نمی دونم چرا اینقدر رشدش کمه؟ دختر من مشخص هست هورمون رشدش کم هست آزمایش هم که داد گفت کم هست اما نمی دونم چرا هورمون رشد هم براش تاثیر نداشت 

یه سوال دیگه هم داشتم اینکه تو مدتی که هورمون براش میزدید چند وقت یک بار قدش را اندازه میگرفتید؟ و هر بار چقدر رشد میکرد و هیچ وقت شد با تزريق هورمون رشدش متوقف بشه؟ یعنی چند ماه رشد نکنه بعد رشد کنه؟ 

ممنون که جواب دادید  خیلی خوب بوده بعدش بازم تو این مدت ۹ سانت رشد کرده اینطور که متوجه شدم بع ...

دخترم   بعد پریودی  هنوز داره قد میکشه  ۹ سانت کشیده   ورزش فقط  اسکیت  میره   اونم برا اینکه چاق نشه   این  قرض آرژنین که  دکتر برا دخترم نکشت  خوب بود سه ماه  بعد قطع آمپول خورد خوب قد کشید  کار دیگه ای انجام ندادیم   یا  تغذیه  خاصی  عکس نمیتونم بزارم با گوشیم سرچ کنید ال آرژنین ۱۰۰۰  داخل یه قوطی سفیده   دخترم سه ماه  خورد   اشتها  رو خیلی  زیاد میکرد ولی  دخترم  قدم باهاش کشید

یه سوال دیگه هم داشتم اینکه تو مدتی که هورمون براش میزدید چند وقت یک بار قدش را اندازه میگرفتید؟ و ه ...

هر سه ماه قدشو  اندازه میکرد دکتر  اولاش  هر سه ماه سه سانت اخراش   دو   دونیم         همیشه  رشد   قد داشت  تا وقتی  هورمون رشد میزد هیچ  وقت متوقف نشد

هر سه ماه قدشو  اندازه میکرد دکتر  اولاش  هر سه ماه سه سانت اخراش   دو   دو ...

ممنون که جواب دادید دختر من براش هورمون رشد زدم فقط دو ماه اول رشد داشت بعدش شاید تو چهار ماه یه سانت و بعدش هم چهار ماه مقدارش را هم زیادتر کردیم اما اصلا دیگه رشد نکرد برای همین پرسیدم منم سه ماه بعدش قطعش کردم 

دکتر خوارزمی چطور دکتری هست ؟ شما می رفتید نتیجه هم دیدید ؟واقعا راضی بودید دکتر کاربلدی هستند ؟

دکتر باسوادی هست واصلا الکی دارو نمیده  برا دختر من خیلی خوب بود  از دکتر شیراز هم بهتر بود