2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 8494 بازدید | 77 پست
دختر من نه خیلی چاق شدنه پهن ولی دیدم کسی که   خیلی چاق شد واستخوناش یه کم پهن

دختر من لاغرم بود خیلی  ۲۶ کیلو بود ۱۱ سالگی     الان با هورمون رشد وزنشم بهتر شد ۳۷ کیلو الان

اهان  بنظر شما که دوساله دارید استفاده میکنید اگه دکتر صلاح دید و دوباره آمپول داد بزنم ؟

بله حتما بزن من از خیلی وقت جلوتر دکتر گفت باید بزنی  گفتم نه     ولی دیگه ۱۱ سالگی دیدم قدش خیلی کوتاست  الان میگم کاش از ۹ سالگی زده بودم تا الان نگران بسته شدن صفحات رشد نبودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حتما بزن من از خیلی وقت جلوتر دکتر گفت باید بزنی  گفتم نه     ولی دیگه ۱۱ سالگی د ...

بنظرم اگه دیدی بلوغ داره اتفاق میوفته آمپول بزن بلوغش عقب بیوفته به ۱۶۰ که رسید دیگه کلا ‌دکتر رها کن 

بنظرم اگه دیدی بلوغ داره اتفاق میوفته آمپول بزن بلوغش عقب بیوفته به ۱۶۰ که رسید دیگه کلا ‌دکتر رها ک ...

اون سری به دکترش گفتم گفت امپول بلوغ برا کسایی که بلوغ زود دارن   برا دخترم نمیشه    اره به ۱۶۰ برسه دیگه نمیزنم

اون سری به دکترش گفتم گفت امپول بلوغ برا کسایی که بلوغ زود دارن   برا دخترم نمیشه     ...

راستی عزیزم اسم آمپولش سوماتروپین هست یا سیناتروپین اینو لطفا بگو

[QUOTE=252987834]راستی عزیزم اسم آمپولش سوماتروپین هست یا سیناتروپین روش نوشته سینا تروپیین زیرش نوشته سوما تروپیین   ولی  ایرانیه  خارجی دیگه وارد نمیشه   همون المانیه داخل ایران بسته بندی میشه فکر کنم  عکس ننیتونم بزارم وگرنه میزاشتن

[QUOTE=252987834]راستی عزیزم اسم آمپولش سوماتروپین هست یا سیناتروپین روش نوشته سینا تروپیین زیرش نوش ...

پس ایرانی زدید انقدر نتیجه داد خداروشکر جعبش آبی رنگه یجورایی دیگه سورمه ای رنگ ؟ و روزی چند کلیک عزیزم 🌸🌸

دختر منم تقریبا هم قد دختر شماست الان ۱۱سال و۶ماهشه و تازه علایم بلوغش ایجاد شده منم خیلی نگران رشد ...

ببین عزیزم از اولین رشد سینه تا پریودی ۲ سال طول میکشه شما باید ببینید سالیانه دخترتون چقدر رشد میکنه اگه قد الانش ۱۴۷ و سالیانه ۵ سانتم رشد کنه ۱۵۷ میشه اگرم بیشتر رشد کنه چه عالی ولی اگه رشد قدی کمی داری و بنظرتون تا ۲ سال دیگه ۱۵۷ یا بیشتر نمیشه ببرید دکتر فوق تخصص غدد و متابلوسیم درکل قد دخترتون اگه ۱۴۷ باشه برا ی دختر ۱۱ ساله خوبه به شرط اینکه هنوز اول بلوغ باشه و رشد قدی سالیانه بالای ۵ سانت داشته باشه 

حتما روزی ۲ لیوان شیر و همراهش خرما یا پودر جوانه گندم بخوره قرص یا شربت استوکر که هم زینک داره هم کلیسوم هم روی هم منیزیم بخوره فقط حتما از ی دکتر یا دکتر داروخانه پرسیده بشه که لازمه دختر شما بخوره یا نه گوشت و مرغ و شیر بخوره برا قد عالیههه

هورمون رشدم اگه بخواد استفاده کنه ماهی نیم سانت یا هر دوماه نیم سانت بلند میشه 

حتما دخترت ی دکتر غدد کودک ببر پیشگیری بهتر درمانه به امید اینکه بلند میشه نباش شایدم بشه حتا ولی ی دکتر ببری ضرر نداره بلاخره اون دکتر خیلی بیشتر من و شما میدونه 

دختر منم تقریبا هم قد دختر شماست الان ۱۱سال و۶ماهشه و تازه علایم بلوغش ایجاد شده منم خیلی نگران رشد ...

از نظر من دختر شما اگه تازه کمتر ۵ ماهه که رشد سینه داره و ۱۱ سالش باشه و قدش ۱۴۷ قدش ۱۵۷ یا ۱۵۷ به بالا میشه  

ولی بازم میگم این نظر منه و طبق مطالعات هایی که درمورد قد داشتم میگم یعنی هم میتونه درست باشه هم غلط 

فقط اینم بگم دخترت ورزش های کششی انجام بده عالیههههه برا قد با همونا بالای ۵ سانت رشد میکنه مخصوصا در این سن ورزش کششی یه برنامه سراغ دارم اگه میخوای بگو اسمشو بگم 

ورزش هایی مثل شنا و بسکتیال و والیبال هم خیلی خوبه 

از نظر من دختر شما اگه تازه کمتر ۵ ماهه که رشد سینه داره و ۱۱ سالش باشه و قدش ۱۴۷ قدش ۱۵۷ یا ۱۵۷ به ...

ممنون از جوابتون رشد سالانه قد دخترم بین ۵تا۶ سانت بوده تا الان پیش فوق تخصص غدد اطفال هم چند روز پیش بردم گفت تازه اوایل بلوغه چون هنوز سینه نداره و موی زاید هم نداره فقط جوونه های سینه رشد کردن دکتر بهم گفت از این به بعد احتمالا رشد جهشی قد داره و گفت اختلاف قدش با همسالانش به خاطر اینه که اونا اکثرا دوره بلوغ گذراندن که البته درست هم هست چون توی کلاسشون بجز دخترم همه پریود میشن و داروهایی هم که گفتید البته به صورت قرص بهش داده  برای تغذیه هم فعلا که رعایت میکنم دیگه امید بخدا

ممنون از جوابتون رشد سالانه قد دخترم بین ۵تا۶ سانت بوده تا الان پیش فوق تخصص غدد اطفال هم چند روز پی ...

اره عزیزم انشالا تا وقتی که پریود بشه بالای ۱۰ سانت رشد قدی داره 

فقط عزیزم دکتر چه دارو هایی داده بهتون