2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 8494 بازدید | 77 پست
تا ۱۱ سالگی ورزش میکرد بارفیکس میزد شیر میخورد زینک وهمه داروهای تقویتی ولی قدش ۱۳۰ شدمجبور شدم هورم ...

خب پس خوبه منم دخترم ایشالا از دوشنبه دوباره شروع میکنه تا ۱۶۷ دعا کنید تا ۱۵ سالگی بشه 

عزیزم مطمنی رشدش از آمپول رشد بود ؟ اخه دختر منم زد یک سال ۵ سانت رشد کرد بعدش دیگه کلا نزد هنوزم آم ...

بله قبلش از نه سالگی تا ۱۱  فقط ۵ سانت رشد داشت ولی این دوسال هر ماه یک سانت رشد کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سوما تروپین میزنه   بلوغش خودش دیر بود دکتر گفت نیازی نیست به عقب انداختن بلوغ

عذر میخوام انقدر سوال میکنم ولی ی سوال قبل این آمپول ها تقریبا سالی چند سانت رشد قدی داشت 

تا چند سال میتونید بزنید ؟ چند سانت دیگه میخواین رشد کنع؟  اگر دوسال دیگه بزنید به ۱۷۰ میرسه خ ...

تا وقتی صفحات رشدش بسته بشه میتونه بزنه    سن استخوانیش یک سال ونیم کمتر از سن خودشه  اگه به ۱۶۰میرسید دیگه نمیزدم

بله قبلش از نه سالگی تا ۱۱  فقط ۵ سانت رشد داشت ولی این دوسال هر ماه یک سانت رشد کرده

الانم که ۱۳ سالش شده هنوزم ماهی یک سانت  رشد داره و درکنارش ورزش و قرصی میخوره لطفا اسم دکترم بگید 

تا وقتی صفحات رشدش بسته بشه میتونه بزنه    سن استخوانیش یک سال ونیم کمتر از سن خودشه   ...

ماشالا انشالا بیشتر ۱۶۰ هم بشه راستی سن استخوانی از کجا میشه فهمید ؟ من دکتری که دخترم میره خیلی هم شلوغه و فوق تخصص ولی متاسفانه خوب وقت نمیزاره حتا تاحالا سن استخوانیش ندیده 

عزیزم مطمنی رشدش از آمپول رشد بود ؟ اخه دختر منم زد یک سال ۵ سانت رشد کرد بعدش دیگه کلا نزد هنوزم آم ...

از مچ دسش عکس بگیرید ازمایش هورمونی هم بده اگه هورمون رشدش کم باشه اثر داره  برا دختر من هورمون رشدش خیلی کم بود

دختر من وقتی  نه سالش بود ۱۲۴      وقتی ۱۱ شد تازه ۱۲۹خیلی رشدش کم بود

دقیقا مثل دختر من هست رشدش امیدوارم شدم از حرفتون میخوام براش هورمون رشد ادامه بدم مرسی بایت اطلاعات  🌸

ماشالا انشالا بیشتر ۱۶۰ هم بشه راستی سن استخوانی از کجا میشه فهمید ؟ من دکتری که دخترم میره خیلی هم ...

باید عکس از مچ دست بگیرید من هر سال دکترش مینویسه براش   دکتر غدد میبرید

از مچ دسش عکس بگیرید ازمایش هورمونی هم بده اگه هورمون رشدش کم باشه اثر داره  برا دختر من هورمون ...

اره من آزمایش دادم گفت هورمونش کم نیست ژنش اینه ولی بازم یک سال زد ۵ سانت بلند شد دختر شمام استخوان نزدیک باسنش پهن شد کمی درسته ؟ بعد زدن آمپول 

اره من آزمایش دادم گفت هورمونش کم نیست ژنش اینه ولی بازم یک سال زد ۵ سانت بلند شد دختر شمام استخوان ...

دختر من نه خیلی چاق شدنه پهن ولی دیدم کسی که   خیلی چاق شد واستخوناش یه کم پهن

دختر من نه خیلی چاق شدنه پهن ولی دیدم کسی که   خیلی چاق شد واستخوناش یه کم پهن

اهان 

بنظر شما که دوساله دارید استفاده میکنید اگه دکتر صلاح دید و دوباره آمپول داد بزنم ؟