چیکار کنم خانوما چجوری سراغ گوشی نیام مخصوصا نی نی سایت اینستاگرام مثلا الان شوهرم یک گیگ اینترنت یه هفته ای برام خریده الان خونم بهم ریخته هست دلم میخواد فقط با گوشی بازی کنم به خونه نرسم بعد دو سه روز بسته اینترنت زود تموم میشه میرم سراغ کار خونه ولی حوصلم نمیکشه 😬 قبلا اینجوری نبودم یکی دو هفته ای میشه اینطوری شدم یا مثلا حال حوصله اینو ندارم آرایش مو الان بشورم بخوابم همینجوری میخوام بخوابم 😩 یا لوازم آرایشی صبح استفاده کردم همونجوری مونده زمین شوهرمم خیلی به نظافت سلیقه اهمیت میده وقتی از سرکار میاد ناراحت میشه میگه چرا خونه بهم ریخته هست فلان 😩😩😩 چیکار کنم از این وضعیت در بیام
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چن تا از برنامه های گوشیتو با نرم افزارهایی مث your hour قفل کن مثلا اینستا و کرومتو از صبح تا شب قفل کن فقط یه نرم افزار وا بزار مثلا واتساپ فقط باز باشه
هم نت کمتر مصرف میشه هم هربار بیای سر گوشیت محدوده استفادت کم کم از سرت میفته
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
چجوری آخه چون کار شوهرم جوری هست ثابت نیست بزار توضیح بدم مثلا یه هفته شبا میره سر کار صبح ده میاد خونه میخوابه و نمیزاره کار انجام بدم که صدا نباشه بخوابه ساعت شش ظهر میره سر کار یه هفته هم صبح ها شش میره شب ساعت نه میرسه چجوری برنامه ریزی کنم وقت کم میارم به خونه هم برسم به خودم نمیتونم برسم