2777
2789
از خشم و عصبانیت ادما اونایی که لباس عروسک و‌حیوون میپوشن دم رستورانا و شهربازی و اینا هستن چون خاط ...

وای آره اینایی لباس میپوشن من هیچ وقت نتونستم نزدیکشون بشم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینکه یه وقت مادرشوهری نشم که زندگی پسرام رو کوفتشون کنم تمام تلاشمو میکنم  به کجا میرسه ی ...

یعنی هر چی که میبینیم و سرمون میاد میشه ترسی که 

ان شاءالله که شما بهترین مادر شوهر بشین 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
دقیقا🥺☹️انگار مبهمن

هوم میترسم برم جلو یه دفعه یکی بیاد بیرون بگه پخ

اینده

اوهوم بعد این جمله ای که میگنم از هر چی بترسی سرت میاد قشنگ ترس منو نسبت به آینده چند برابر 

هوم میترسم برم جلو یه دفعه یکی بیاد بیرون بگه پخ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂اره واقعا همینن بعضیاشون

منم بچه بودم تو شهربازی یه بار یکیشون دست منو گرفته بود ول نمیکرد😐😐😐😐هیچوقت یادم نمیره چه ترسی احساس کردم اون موقع😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂اره واقعا همینن بعضیاشون منم بچه بودم تو شهربازی یه بار یکیشون دست منو گرفته بود ...

وای آرههه احساس صمیمیت تو همشون موج میزنه یه جوری بچه ها رو میگیرن و بغل میکنن 

یعنی هر چی که میبینیم و سرمون میاد میشه ترسی که  ان شاءالله که شما بهترین مادر شوهر بشین

مرسی عزیزم🥰 یکی از دعاهام هست همیشه 

به همسرمم میگم اگه نبودم جوری رفتار کن که عروس ها دوستت داشته باشن نه فراری باشن ازت

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مرسی عزیزم🥰 یکی از دعاهام هست همیشه  به همسرمم میگم اگه نبودم جوری رفتار کن که عروس ها دوستت ...

الهی که 120 سال زنده باشید و سایتون بالای سر همه‌ی خانواده باشه 

ن من چون هدف مشخصی ندارم و تو مشکلات و اینا در گیرم از آینده میترسم.. 

آره کلا ترسناکه معلوم نیست چی سرت میاد و مشکلاتی که الان هست به کجا میرسه