lonely__girl مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان از چی میترسین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 68 پست آینده... رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/26 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 نمیشه حس یک طرفس؟ رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
خدایم_مرا_بس_است عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1705 حس یک طرفس؟ بیخیال فقط اینکه کمرم داره خم میشه زیر علمت امن ترین جای جهان است آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است آقا هستم...
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 بیخیال فقط اینکه کمرم داره خم میشه خب آخه چرا وقتی یه عشقی بینتونه دیگه غصه ی چی؟ اگه به عشقتون شک دارید که دیگه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
خدایم_مرا_بس_است عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1705 خب آخه چرا وقتی یه عشقی بینتونه دیگه غصه ی چی؟ اگه به عشقتون شک دارید که دیگه من گفتم نمیتونم از اول رابطه هم بش گفتم میترسم وابسته بشه همیشه فک میکردم یکی آدمو بخواد خیلی خوشبخته الان میبینم نه اتفاقا خیلی سخته زیر علمت امن ترین جای جهان است آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است آقا هستم...
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 من گفتم نمیتونم از اول رابطه هم بش گفتم میترسم وابسته بشه همیشه فک میکردم یکی آدمو بخواد خیلی خوشبخت ... شما نمیتونستین چرا تا اینجا ادامش دادین این نمیتونمتون نمیخوامه؟ وابسته که باید شده باشه اگه نمیتونین قد همیشه دوسش داشته باشین یه جوری نذارین بیشتر از این زجر بکشه آره سخته رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
خدایم_مرا_بس_است عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1705 شما نمیتونستین چرا تا اینجا ادامش دادین این نمیتونمتون نمیخوامه؟ وابسته که باید شده باشه ... چیکار کنم وقتی قبول نمیکنه دیگه چقد پست بازی و نامردی در بیارم سرش خودم بیشتر شکنجه میشم زیر علمت امن ترین جای جهان است آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است آقا هستم...
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 چیکار کنم وقتی قبول نمیکنه دیگه چقد پست بازی و نامردی در بیارم سرش خودم بیشتر شکنجه میشم دیگه وقتی یکی تو دل آدم رفته باشه بیرون آوردنش خیلی سخته منم نمیدونم چکار کنینخدا به جفتتون کمک کنه ولی انگار هر چی پیش بره همه چی سخت تر رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
خدایم_مرا_بس_است عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1705 دیگه وقتی یکی تو دل آدم رفته باشه بیرون آوردنش خیلی سخته منم نمیدونم چکار کنین خدا به جفتتون ... ممنون هی چی بگم زیر علمت امن ترین جای جهان است آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است آقا هستم...
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 ممنون هی چی بگم مراقب دلا باشین... رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)