2777
2789
حس یک طرفس؟ 

بیخیال فقط اینکه کمرم داره خم میشه 

زیر علمت امن ترین جای جهان است                 آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است                                                                        آقا هستم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال فقط اینکه کمرم داره خم میشه 

خب آخه چرا 

وقتی یه عشقی بینتونه دیگه غصه ی چی؟ 

اگه به عشقتون شک دارید که دیگه 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
خب آخه چرا  وقتی یه عشقی بینتونه دیگه غصه ی چی؟  اگه به عشقتون شک دارید که دیگه

من گفتم نمیتونم از اول رابطه هم بش گفتم میترسم وابسته بشه همیشه فک میکردم یکی آدمو بخواد خیلی خوشبخته الان میبینم نه اتفاقا خیلی سخته 

زیر علمت امن ترین جای جهان است                 آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است                                                                        آقا هستم...
من گفتم نمیتونم از اول رابطه هم بش گفتم میترسم وابسته بشه همیشه فک میکردم یکی آدمو بخواد خیلی خوشبخت ...

شما نمیتونستین چرا تا اینجا ادامش دادین این نمیتونمتون نمیخوامه؟ 

وابسته که باید شده باشه 

اگه نمیتونین قد همیشه دوسش داشته باشین یه جوری نذارین بیشتر از این زجر بکشه 

آره سخته 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
شما نمیتونستین چرا تا اینجا ادامش دادین این نمیتونمتون نمیخوامه؟  وابسته که باید شده باشه  ...

چیکار کنم وقتی قبول نمیکنه دیگه چقد پست بازی و نامردی در بیارم سرش خودم بیشتر شکنجه میشم 

چیکار کنم وقتی قبول نمیکنه دیگه چقد پست بازی و نامردی در بیارم سرش خودم بیشتر شکنجه میشم 

دیگه وقتی یکی تو دل آدم رفته باشه بیرون آوردنش خیلی سخته 

منم نمیدونم چکار کنین

خدا به جفتتون کمک کنه 

ولی انگار هر چی پیش بره همه چی سخت تر 

دیگه وقتی یکی تو دل آدم رفته باشه بیرون آوردنش خیلی سخته  منم نمیدونم چکار کنین خدا به جفتتون ...

ممنون هی چی بگم