2777
2789
گوجه خامه که اینجور...


خام چیه ؟

تا برنج دم بکشه اونم میپزه دیگه

سنگ نیست که نپزه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب طعم گوجه آبپز با سرخ شده فرق داره،وقتی اول سرخش میکنی بعد آبپز میشه خیلی خوشمزه تره، حتما اینبار ...

اونم امتحان کردم عزیزم

اون که گوجه سرخ کنی و پیاز داغ درست کنی و رب بزنی و سیب زمینی بندازی توی غذا میشه استامبولی پلو

این دستوری که من گفتم میشه دمی گوجه ساده که بسرعت اماده میشه ، برا زمانهایی که خیلیییی وقت تنگه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

من گوجه پوست میکنم رنده میکنم میزارم رو شعله ابش خشک شد باروغن سرخ میکنم نمک میریزم برنج میشورم میریزم داخل گوجه ها بعد اب میریزم اندازه ی بند انگشت اب رو برنج باشه ابش خشک شد یکم دیگه روغن اضاف میکنم میذارم دم بکشه

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   نانا۰۰  |  21 ساعت پیش