2777
2789

بچه ها شما پدیکور با پارافین تراپی میرین یا پدیکور خالی؟ 

انقدر صندل پوشیدم احساس میکنم کف پام زبر شده و باید برم پدیکور ولی نمیدونم با پارافین برم یا عادیش🦦

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه‌ش نکردم تا بحال  ولی الان بهش احتیاج دارم😁نمیدونستم کدوم رو برم

پدیکور که پاهات نرم میشه  پارافین برای بهتر شدن بعد از پدیکور انجام میدن  بزنی یا نزنی فرق نمیکنه   اصلش پدیکور هست

💖عشقم خانواده ام💖

سلام

کدوم مرحله ای دخترک امیدوار و پرتلاش😍

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلااااااام 

تاپیکتو دیدم 

اشک از چشمام جاری شد 🥹🥹🥹🥹

خوشحالم که رسیدی 

اونقدری که انگار رفیق خودم، خواهر خودم ، دوست خودم به خواسته اش رسیده❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺🥺🥺

با وجود هزاران کیلومتر فاصله به آغوش میکشمت و تبریک میگم بهت🫂❤️

موفق و شاد باشی دخترک پر افتخار

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلااااااام  تاپیکتو دیدم  اشک از چشمام جاری شد 🥹🥹🥹🥹 خوشحالم که رسیدی  اونقدری ...

سلام عزیزززم 

قربونت برررم مرسی از این همه محبتت💕💋🥰امیدوارم خدا و بخت و اقبال همیشه باهات یار باشن و به هرچیزی که میخوای و براش تلاش میکنی به بهترین شکل برسی💋

سلام عزیزززم  قربونت برررم مرسی از این همه محبتت💕💋🥰امیدوارم خدا و بخت و اقبال همیشه باهات ی ...

سلام خوبی

راستش من زندگی خوبی ندارم و احتمالا نخواهم داشت

ولی از خوشحالی بقیه دلم شاد میشع❤️

گلم هر زماااان فرصت داشتی از هزینه هات بگو

هزینه ترجمه شهریه دانشگاه غذا خوابگاه …..🙏🏻

سلام خوبی راستش من زندگی خوبی ندارم و احتمالا نخواهم داشت ولی از خوشحالی بقیه دلم شاد میشع❤️ گلم ...

این حرفو نزن عزیزم 

اگه بخوای و تلاش کنی خیلی اتفاق های خوبی برات میافته💕

باشه حتما💋

این حرفو نزن عزیزم  اگه بخوای و تلاش کنی خیلی اتفاق های خوبی برات میافته💕 باشه حتما💋

❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻