2821
2789
عنوان

حسودی😕😭

229 بازدید | 15 پست

سلام یه سوالی داشتم میخواستم باتجربه هاش اگه بتونن کمکم کنن ممنون♥️من چندماهی هست که عقد کردم و الحمدااله شوهرخوبی دارم وخیلی به فکرمه اما مشکلی که دارم اینه که من دیشب حالم خیلییی بد بود واقعا افتاده بودم همسرم اومد پیشم(خونه مامانم)منو برددکتر سرم زدم بهتر شدم ولی هنوز اثار بیماری دارم و کامل خوبنشدم ،مشکلی که هست اینه که مادرشوهرم خونه تنهان پدرشوهرم نیستن و شوهرم تک فرزنده امروز صبح به محض اینکه بیدار شد گفت میخوام برم خونمون مامانم تنهاس بااینکه مامانش توزندگی خیلی وقتا شده تنها بودن اما شوهرم به این بهانه رفت وحتی حالمونپسید حتی توشکو جمع نکرد حتی نمیخواست صبحانه بخوره وقتیم خورد هیچی جمع نکرد من بابدن دردی که داشتم جمع کردم اوردم طبقه پایین خونمون میدونم شاید دارم بهانه الکی میگیرم اما یه بار دیگم مشابه این اتفاق افتاده بود الان میگم کاش همسرم تک فرزند نبود ببخید طولانی شد دردو دلم لطفا اگه میتونین بهم مشاوره بدین خیلی ناراحتم اینم بگم من مادرشوهرمو مامان صدا میکنم وخییییلی ام خانوم خوبین ولی من از این رفتارشوهرم حالم گرفته شد🤦‍♀️💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حساس نباش اگه شوهرت خوش اخلاق و چشم پاکه چه اشکال داره به مادرش هم برسه فقط اون موقع می‌تونستی بگی من حالم خوب نیس خودت جمع کن بعد برو

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
خیلی رفتارش عادی بوده

اره شاید ولی من نتونستم تحمل کنم که پیشم نبود یکم صبرنکرد بعد بره حق باشماست تاخودم مادرنشم نمیفهمم ولی خود شوهرمم خیلی وقتابوده مادرشوتنها گذاشته حالا که به من رسیده مامانش نباید تنها بمونه!🤕😅

اره شاید ولی من نتونستم تحمل کنم که پیشم نبود یکم صبرنکرد بعد بره حق باشماست تاخودم مادرنشم نمیفهمم ...

شاید خجالت میکشید بمونه بیشتر از این اخه شوهر من قبلا خجالتی بود نمیمومد خونمون ب بهونه های مختلف و البته هزارتا دروغ میرف منم عین تو ناراحت میشدم

عزمزمه ناراحت نباش پدرشون نبوده دلواپس مادرش شده عادیه این مسئله

اگه خودش نمیگفت مامانش خیلی شبها تنها مونده توقع نمیکردم ولی الان خود به خود توقع میکنم 😕😅

اگه خودش نمیگفت مامانش خیلی شبها تنها مونده توقع نمیکردم ولی الان خود به خود توقع میکنم 😕😅

درست میگی

ولی شاید اونموقع که تنها بوده شرایط اینجوری حکم میکرده ولی حالا همسرتون کاری نداشته گفته برم ببینم مامانم تنها بوده حالا در چه حاله

کلا چیز خاصی نیس گل

انشاالله بهتر بشی❤