2777
2789

در ی کلمه عشق نفرت انگیزه البته ن برای همه برای من اینطوری بود 

(دلبسته ی اقبال خودت باش)

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 سعی کنیم به نظرات و عقاید همدیگه احترام بزاریم و دل هم رو نشکنیم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق از بیرون شیرینه 

وقتی عاشق میشی دیگه شبا تا صبح بهش فکر میکنی 

همه آیندتو با اون میچینی 

عشق خیلی درد داره خیلی گریه داره خیلی دل تنگی داره تا عاشق نشی نگذره نمیفهمی چی میگم 

ولی انقدر شیرینه که تو اون تلخیاشم به میلیارد ها نمیدی 

بهترین چیزه

حاضری خار به چشم خودت بره ولی به پای عزیزت نره

قلبت تند میزنه 

بیتابی و.... ولی فقط زمان عشق رو از هوس و تب زودگذر هورمونی تفکیک میکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

دیگه از کسی جز اون خوشم نمی یومد حتی با مردای بهتر از اون برخورد داشتم ولی نا خداگاه تو ذهنم می گفتم چه قدر اون بی نقصه(در صورتی که شاید اصلا این جوری نبود)

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه!!🖤ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید؛بنویسید که اندوه بشر بسیار است🖤

بدون ترس از اينده بدون انتظار جبران هركاري ميشذ كردم براش و حتي يك لحظم پشيمون نشدم 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

عشق از بیرون شیرینه  وقتی عاشق میشی دیگه شبا تا صبح بهش فکر میکنی  همه آیندتو با اون میچ ...

نشونشم اینه که وقتی میبینیش انگار تویه معده ات پره پروانس که دارن این ور اون ور میرن🤭

وقتی عاشق شدم حس خوبی نداشتم

احساس می‌کردم یه چیزی مثل بغض توی گلوم گیر کرده.

ولی در کنارش حس میکردم اون کسی که عاشقشم یک قسمتی از وجودمه😐

الان خداروشکر عاشق کسی نیستم و نخواهم بود 

شاید باورت نشه ولی عاشق نبودن رو ترجيح میدم 

❤️
در ی کلمه عشق نفرت انگیزه البته ن برای همه برای من اینطوری بود  (دلبسته ی اقبال خودت باش)

منم تقریبا همینم 

یه روز عاشق عاشق یه روز متنفر 

البته وفنی بیچاره رو میبینم این حس تنفر در اوج عشق به وجود میاد 

یعنی تا 2 دقیقه قبل دلم میخواد ببینمش اما تا میبینمش جوری رفتار میکنم انگار میگم لطفا برو بدم میاد ازت 

عشق از بیرون شیرینه  وقتی عاشق میشی دیگه شبا تا صبح بهش فکر میکنی  همه آیندتو با اون میچ ...

من هرشب تقریبا تا 3 بیدارم 

گاهی یادش میوفتم و به خاطر گذشته هامون گریه میکنم 

گاهی به خاطر سکوت الانش 

گاهی عاشقش میشم و میگم مرد منه 

گاهی هم متنفر از اینکه الان توی ساکت ترین حالت ممکن خودشه. 

چشاش پر حس خواسته جدری نگاه میکنه که همه میدونن عاشقمه اما ساکته 

چه جوری بود آخه؟  میدونید من توی شک هستم که دوسش دارم یا هوسه؟  حتی از طرف اونم همینه

زمان نشون میده عشق هست یا ن چون ادما در وحله اول دچار شیفته گی میشن و اینو با عشق اشتباه میگیرن اگر بعد گذشت چن ماه هنوزم همون احساس رو داشتی میتونی وارد مرحله اشنایی شناخت بشی ،معمولا خیلیا تو مرحله شناخت عقب میکشن اگه با شناخت بیشتر احساس بهتری داشتی میتونی بگی عاشق شدم

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز