2777
2789

این‌جوری بگم که عمیقاً دوستش داشتم، حتی توی خوابم یه آدم دوست داشتنی بود، از پیامش خیلی خوشحال می‌شدم، از اینکه به دیدنش برم پر اضطراب و خوشحالی بودم، اگه عاشق بشی خودت متوجه میشی یه جورایی هر حس خوبی که به اون داری بیشتر از حد معموله

می‌دانستم که نمی‌رسم اما رفتم، تمامِ شب، تمامِ روز...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حاضری خار به چشم خودت بره ولی به پای عزیزت نره قلبت تند میزنه  بیتابی و.... ولی فقط زمان عشق ...

قلبم تند میزنه  تا قبل از اینکه ببینمش اما بعدش که میبینمش آروم میشم انگار هیچی نمیخوام

ولی از خودم به خاطر رفتار سردی که علی رغم میل باطنیم باهاش دارم متنفرم 

من و شوهرم عاشق هم بودیم و دوست بودیم چندسال

به مو رسید ولی ‌‌‌‌‌‌‌‌پاره نشد زنجیر بینمون 

خیلی عاشقشم هرچند کامل نیستیم دوتامون و پر از عیب و نقصیم 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
نشونشم اینه که وقتی میبینیش انگار تویه معده ات پره پروانس که دارن این ور اون ور میرن🤭

همون تعبیر دلشوره 

آره منم دلپیچه میگیرم 

مثه زمان امتحانا که استرس داری 

قلبم تند میزنه  تا قبل از اینکه ببینمش اما بعدش که میبینمش آروم میشم انگار هیچی نمیخوام ولی از ...

عاقلانه پیش برو این هورمونا عقل ندارن، اگه ارزشش رو داره عشقت یجوری نشون بده که خودش پیشقدم بشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وقتی عاشق شدم حس خوبی نداشتم احساس می‌کردم یه چیزی مثل بغض توی گلوم گیر کرده. ولی در کنارش حس میکر ...

عاشقی شیوه رندانه بلاکش باشد 

سخته خیلی سخت 

تا سرحد جنون میری 

مخصوصا اگه طرفت مثل مال من باشه

قلبم تند میزنه  تا قبل از اینکه ببینمش اما بعدش که میبینمش آروم میشم انگار هیچی نمیخوام ولی از ...

وایی من وقتی میبینمش دستم شروع میکنه به لرزیدن 

تمرکزم رو از دستم میدم 

استرس میگیرم

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
عشق از درون خیلی درد داره  مخصوصا اون بلا تکلیفی و ترس اولش  اینکه میترسی از دستش بدی&nb ...

من بیشتر میترسم عشقشو از دست بدم 

برا همین جواب رد دادم اول بهش 

میترسم تا 1 سال اول عاشق عاشق باشه لنا بعد سرد بشه برا همین دیرتر میخوام جواب بدم بهش

عاقلانه پیش برو این هورمونا عقل ندارن، اگه ارزشش رو داره عشقت یجوری نشون بده که خودش پیشقدم بشه

پیشقدم شد 

گفتم نه 

اما هنوز منتظرمه

از طرف من فعلا هیچی نیس البته تقریبا 

اما همه فامیل میدونن میخواد منو 

و بعضی ها هم میدونن که من اونو میخوام 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز