2777
2789
عنوان

پانیک لعنتی....

257 بازدید | 22 پست

کسایی که پانیک داشتن بیان شمام اینجوری بودید

من با وجود اینکه قرص میخورم( سیتالوپرام) بازم صبحا پا میشم بدنم میلرزه و دلشوره دارم )

اصن نمیتونم جایی برم یا اگه مثلا یکم پیاده روی برم حس میکنم الان پس میوفتم بدنم ضعیفه یه جورایی 

هیچ انگیزه ای ندارم یعنی میشه مثه قبلا خوب شم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام حالتون خوبه 

من کتاب زیاد میخونم .یک کتاب خریدم 

عنوان نوشته بود راهکار غم و جنون 

اما وقتی شروع کردم به خوندن دیدم مربوط به اشخاص مظلوم پانیکی هست 

راوی پانیک  داره و راهکار میده  

تازه هم خریدم میتونم هدیه بدم به شما؟؟

میشه 
منم تجربشو دارم، الانم یه مدته لرزش دست دارم و حس میکنم دست چپم جون نداره… وقتیم اینجوری میشم بدتر م ...

منم دست چپم همش درد مبگیره بالا نمیاد. 

عصبی ک میشم حالم بد میشه فکرای سمی تو مغزم میاد . اعتماد ب نفسم پایینه  همش فک میکنم بدم. منم پانیک دارم؟

منم دست چپم همش درد مبگیره بالا نمیاد.  عصبی ک میشم حالم بد میشه فکرای سمی تو مغزم میاد . اعتم ...

با همین یه علامت نمیشه گفت پانیک داریم ولی خب اگه به دادش نرسیم علایم دیگه هم بروز میکنه… من یهو استرس میگیرم دستم گز گز میکنه… الانم یکی دو روز خیلی پر استرس داشتم، دست چپم سنگینه انگار… خیلی میترسم همش میترسم واقعا طوریم بشه 

همسر من هم مشکل شما رو داشت.چند تا دارو ودکتر عوض کرد تا جواب گرفت.اگه با این دارو جواب نگرفتی از دکترت بخواه داروتو عوض کنه.الان حالش کاملا خوب شده واصلا مشکلی نداره خدارو شکر.

سینه ام دکان عطاریست،دردت چیست!؟❤