2777
2789
عنوان

پانیک لعنتی....

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 22 پست
همسر من هم مشکل شما رو داشت.چند تا دارو ودکتر عوض کرد تا جواب گرفت.اگه با این دارو جواب نگرفتی از دک ...

همسر من با کلومیپرامین و آسنترا درمان شد.والبته دوری از عوامل استرس زا 

سینه ام دکان عطاریست،دردت چیست!؟❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا یکی از داروهاش همینه 🤦‍♀️

من داشتم البته اول یک دکتر رفتم وچند ماه داروی اشتباه داد یکیش همین حالم هی بدتر میشد تا یه دکتر خوب معرفی کن اون همشونو ریخت تو اشغالا گفت اینا فیل کشه چ خبره یک دارو داد یکسال فقط همونو خوردم و تموم

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

اتفاقا یکی از داروهاش همینه 🤦‍♀️

دروش بیشتر اسنترا و از خانواده اسنترا هس من پاروکسیتین خوردم عالی بود البته نمیدونم هنوز هست یا گیر نمیاد اولاش خارجیش بود عالی بعد اخرای درمانم کم شد و ایرانیش بود بعدهم شنیدم گیر نمیاد

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

وخودتان تاحالتان بهتربشه  هرروز تمرینات ریلکسیشن رو  دانلودکن برومحیطی  ارام بدنتان  راریلکس کن .ودرمحیط شادوبادوستان باشید.ورزش خیلی خوبه وخوردن دمنوش  ارامبخش مثل بابونه گل محمدی و اسطوخودوس.حتما بهتر میشید

@گمج     ببخشید میتونید راهنماییم کنید

سلام عزیزم..من علائم شما رو یک زمانی تجربه کردم...فقططط دوری از استرس و عصبانیت....راه حل قطعیشه...توی شرایط استرس زا قرار نگیر..اگه کسی ناراحت یا عصبیت میکنه فورا بزارش کنار..رفت و آمد با این افراد سمه برای افرادی که پانیک دارن...یه رشته ورزشی سبک انتخاب کن

..در کل حالت رو خودت باید خوب کنی...خودت باید مراقب سلامتی خودت باشی...غذاهای نفاخ مثل آش و حبوبات ماکارانی نخور..غذاهای فست فود و پر ادویه نخور...برنج هندی اصلاااااا نخور.سردیجات مثل خیار و هندوانه و ...خوب نیست..چون سیستم گوارش که تحریک بشه باعث نفخ و ورم معده میشی و فشار به ریه وارد میکنه و یکی از دلایل مشکل تنفسی میشه.افسردگی علائم اولیه پانیکه...کتاب بخون و پیاده روی کن...هر کاری که باعث تقویت روحیه میشه انجام بده...حال روحیت که خوب بشه کم کم پانیک هم از بین میره...ر کنار این کارها با کمک روانپزشک داروهای خودتو سر ساعت دقیق مصرف کن..انشاالله به زودی زود خوب میشی

دوست داشتی تاپیک پانیک من رو بخون

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...