2777
2789
عنوان

ویدیو کال

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 40 پست
شاید باورت نشه ی روزه رل زدم مخام بش بگم بیا ویدیو کال خودش هنوز نگفته ولی من مخام ببینم رفتاراش چجو ...

ولی تو لانگ دیستنس هیچی از یارو نمیفهمی

ویدئو کال باز خیلی بهتر از چته 

ولی خب بازم بده 

از من بشنو 

بیشتر از خودش دوسش نداشته باش😄

همه چیزارم اول خودشون باید پیشنهاد بدن 

(وی حال خوشی نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اول قرارم رفتم خودش گفت ادم کم حرفیم ولی سرنخ بده برات تاتهش میرم همیشا اون اول شروع کننده پیام. ...

واقعا اینطور هس ک سرنخ بدی حرف بزنه؟

من حس میکنم اینا بهانس 

ادم وقتی از یکی خوشش بیاد شوق و ذوق داره همش باهاش حرف بزنه

😂😂😂😂 من دوربین جلوم داغانهههه 😭😂 بخدا

اونم دوره ولی میتونه بیاد گفتم لااقل دفعه اول حضوری ببینم بهتر از دروبین جلو گوشیه😢😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
واقعا اینطور هس ک سرنخ بدی حرف بزنه؟ من حس میکنم اینا بهانس  ادم وقتی از یکی خوشش بیاد شوق و ...

اره خدایش روب روم زیادحرف نمیزد ولی مثلا راجب خونوادم خودم میپرسید میگفت چن سالشونه و چن بچه اید بعدمیگفت خونواده جونی هستین و میگفت همیشه مادرم میگه باخونواده ای وصلت کن پدرمادرش جون باشن باحوصله ن راحت تری

واقعا اینطور هس ک سرنخ بدی حرف بزنه؟ من حس میکنم اینا بهانس  ادم وقتی از یکی خوشش بیاد شوق و ...

اره خدایشم ی موضوع بهش میدی سرحرفش میزنه تاتهش قراراول نگام میکرد باذوق حرف میزد

ولی تو لانگ دیستنس هیچی از یارو نمیفهمی ویدئو کال باز خیلی بهتر از چته  ولی خب بازم بده  ...

تجربه داری رابطه لانگ؟ 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
لانگ دیستنس چیه

رابطه از راه دور دو تا شهر مختلف دوتا کشور مختلف حتی😐😂