2777
2789
عنوان

ویدیو کال

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 40 پست
ن خیلی افاده گذاشتم جلوش نفهمه ولی مخام اون بیشتر وابسته شه

هعی خواهر

دوس پسر هیچ وقت وابسته نمیشه

باز اگه شوهر بود یه چیزی

اینطورم ک مشخصه هنوز تبدیلش نکردی به دوس پسر😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرار کن فرار نه از اون  از خودت  چون دوره عیب و ایراداشو با نمیفهمی یا خیلی دیر میفهمی ...

وای عین چیز روش کراش بودم خدا کنه خوب باشه 😭

تو مادوکس شکلاتی من بودی :)🖤                             من به مرگی فکر میکنم که زندگی میبخشه(حامی اهدای عضو)🌱         
اقا ب من کمک کنید من تازگی بایکی اشناشدم بعد خیلی کم صحبت و کم حرف طبیعیه بعد چکارکنیم ازکجابفهمیم ن ...

نه 

وقتی کم حرفه اونم اول اشنایی ینی یه ریگی تو کفشش هس

یا چنتا چنتا داره یا حوصله نداره یا تو براش مهم نیسی

وگرنه پسرا بخوان موضوع جور کنن راجب ترک دیوارم میتونن حرف بزنن

وای اسی تو منی یا من تو منم همینه مشکلم😂فعلا که میپیچونمش 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
هعی خواهر دوس پسر هیچ وقت وابسته نمیشه باز اگه شوهر بود یه چیزی اینطورم ک مشخصه هنوز تبدیلش نکردی ...

شاید باورت نشه ی روزه رل زدم مخام بش بگم بیا ویدیو کال خودش هنوز نگفته ولی من مخام ببینم رفتاراش چجوریع  حس مکنم خیلی پسر ساده ای هس

تو مادوکس شکلاتی من بودی :)🖤                             من به مرگی فکر میکنم که زندگی میبخشه(حامی اهدای عضو)🌱         
وای اسی تو منی یا من تو منم همینه مشکلم😂فعلا که میپیچونمش 

😂😂😂😂 من دوربین جلوم داغانهههه 😭😂 بخدا

نه  وقتی کم حرفه اونم اول اشنایی ینی یه ریگی تو کفشش هس یا چنتا چنتا داره یا حوصله نداره یا ت ...

اخه اول قرارم رفتم خودش گفت ادم کم حرفیم ولی سرنخ بده برات تاتهش میرم همیشا اون اول شروع کننده پیام...بعد متولد۶۹ پسر پخته ای سرکار اداریم میره مثلاکوچه بازاری نیس

منم باهمین ک اشناشدم زمان دانشگاه کراش داشتم بعد۵سال یهو خودش اومد شماره داد

ولی حس خیلی خوبیه آدم کسی رو بخاد بعد طرف خودش بیاد :)))

من بدون ارایش با رلم ویدیوکال میگیرم همش کاملا هم داغون  اولا اینقد استرس داشتم ک زشت بیوفتم ...

وای دعا کن من همینجوری بشم با رلم :)