2777
2789
عنوان

دلم گرفته | اعتماد به نفس ندارم

1471 بازدید | 21 پست

نه مشکل مالی دارم، نه قیافم بده، نه صدام زشته، نه کسی رو از دست دادم، نه از لحاظ جسمانی مشکل دارم، نه توی درس و مشق و هوش چیزی کم دارم...

ولی واقعا با وجود همه اینا، همش مضطربم!

نمیدونم چیکار کنم؟ مدام در حال مقایسه خودمم..

یه وقتایی با خودم فکر میکنم چه دلخوشی ای دارم تو زندگیم؟ و بعد با خودم فکر میکنم هیچی

میدونین چرا؟

چون یخورده هم اعتماد به نفس ندارم

مدام پست یه نقاب قایم میشم

نمیدونم واقعا تا کی باید خودمو مخفی کنم

همش وانمود میکنم از همه چی راضیم

معمولا به جای اینکه شرایط رو به میل خودم عوض کنم، سعی میکنم خودم رو به میل شرایط تغییر بدم!

واقعا قدر خودمو نمیدونم

همش حس میکنم ممکنه ظاهرم خوب نباشه، یا شاید نتونم خوب رفتار کنم..

در صورتی که، همین چند روز پیش وقتی رفتم مدرسه (متوسطه اولم و امسال مدرسه هامون زود تر شروع شدن) قبلش کلی استرس داشتم

ولی وقتی داشتم برمیگشتم، دیدم که یکی از بچهای کلاسمون به یه نفر دیگه گفت : فلانی(منظورش من بودم) خیلی مهربونه! انقدر مهربونی و باهوشی توی ذهنم نمیگنجه..:)

به نطرتون چیکار کنم که اعتماد به نفسم یکم بره بالا و کمتر استرس بگیرم؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره خوب حالتو خوب میکنه عزیزه من

من آدمی هستم که واقعا درونگرام و همه مشکلاتم رو توی خودم میریزم.. الان هم واقعا همه از مامان و بابا و خانوادم بگیرن تا دوستا و ... همه شون حس میکنم که من واقعا از زندگیم خوشحالم، و واقعا بهانه ای برای رفتن به مشاوره ندارم، از یه جهت دیگه، اجازه تنهایی بیرون رفتن رو ندارم و حتی اگه اینطور هم باشه، واقعا اگه کوچیک ترین دروغی بگم، تا چند روز عذاب وجدان میگیرم..

۱۳

خیلی کوچیکی ک 

عزیزم این ریشه در کودکیت داره ،شما رو مقایسه کردن خورد کردن 

پدر مادر نقش اساسی تو اعتماد به نفس بچه دارن،یا با کارهاشون باعث این قضیه شدن یا خودشون ترسو بودن

شما چند تا راهکار میگم انجام بده انشالله نتیجه بخش باشه برات

یک: خوندن کتاب 

دو: تکیه به یک رشته ،استعداد،هنر و ....

سه: دوستی انتخاب کن که بهت امید و انگیزه بده

چهار :رسیدگی به تیپت چهره لباس و...

پنج: یه دفتر بردار خوبیات یادداشت کن مدام 

ذهنت زوم کرده رو منفی هات ،تغییرش بده رو مثبت ها

❤Arash❤
تو ارزوهای ما داری زندگی لنتی 😂چرا اخه اعتماد به نفس نداری 🥲

بعضی وقتا فکر میکنم فقط برای خوب کردن حالِ بقیه ساخته شدم

هرکی دلش گرفته باهام حرف میزنه، و بعد از چند روز نگرانی هاش برطرف میشه!

همه از درک بالام حرف میزنن و من فقط خجالت میکشم و یه خنده نخودی تحویل میدم

واقعا هرکاری رو که شروع میکنم خیلی زود توش عالی میشم، ولی هیچ وقت باعث اعتماد به نفسم نمیشه :')