2777
2789
عنوان

روپوش سفید بهم میاد؟😢عکسش تو تنم

3102 بازدید | 134 پست

خدایا یعنی میشه من سال دیگه واقعا تنم کنم این لباسو  

چقد سختی دیگه😔

واسه ازمایشگاه مدرسع خریده بودمش اما فکر نمیکردم یروزی دوباره پوشیدنش ولی اینبار داخل دانشگاه داروسازی واسم آرزو باشه  

امسال که نشد پشت موندم قسمتم نشد  چی میشه سال دیگه این اتفاق بیفته😢

امروز شروع کردم به خوندن ولی میترسم

میترسم از اینکه باز شکست بخورم و یه عمر یه زندگی با حسرتو تجربه کنم  

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله میپوشیش

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

وای عزیزم امیدوارم این دفعه قبول شی و بهترینا نصیبت بشه ‌قشنگم .😍🦋❤

خیلی بهت میاد .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
بلی بهت میاد ۱۹  یا ۲۱ سالته درسته؟

مرسی عزیزم❤

نه شهریور هجده سالم تموم شد تازه

صورتم پره توی عکس هیکلم یکم تپل تر نشون داده شده 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بهت میاد

جایی که توکل به خدا باشه و تلاش و خواسته قلبی خودت دیگه ترس نباید باشه 

موفق باشی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷