2777
2789
عنوان

مستقل شدن😌😍

498 بازدید | 28 پست

دوستان برا مستقل شدن یه دختر چه چیزهایی لازمه؟؟

اگه کسی تجربه‌ای داشته باشه در این زمینه ممنون میشم تجربیاتشو در اشتراک بزاره تا دیگران استفاده کنن..

منظورم فقط استقلال مالی نیس..هرچند که استقلال مالی مهمه ولی اینکه خانواده بهت گیر ندن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط همون استقلال مالی

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

شغل و فاصله مکانی از خانواده 

اولین قدم از نظر من همینه 

من خودم از ۱۸ سالگی رفتم شهری که ۱۵ ساعت با خانوادم فاصله داشتم و اروم اروم تونستم خودم رو وفق بدم و مستقل شدم و هیچ گونه پولی از خانوادم دیگه نگرفتم چون دیگه هیچ وظیفه ای برای حمایت مالی من نداشتن 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

متاسفانه استقلال مالی روی استقلال شخصی اثر گذاره. 

کار کنید 

حرفه در آمد زا یاد بگیرید.

از خانوادتون دور بشید مدت نسبتا طولانی

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.

استقلال مالی از همش مهم تره چون باعث میشه خودت بتونی برای زندگیت تصمیم بگیری. ولی غیر از اون این که کاراتو خودت انجام بدی چه وظایف شخصی مثل پخت و پز و لباس شستن چه مثلا کارای اداری خرید، سعی کنی تا جایی که ممکنه حتی برا مسائل کوچیک خودت انتخاب کنی تا از این و اون مشورت بخوای.