2777
2789
عنوان

مستقل شدن😌😍

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 28 پست
شغل و فاصله مکانی از خانواده  اولین قدم از نظر من همینه  من خودم از ۱۸ سالگی رفتم شهری ...

خیلی خوبه اینجوری کاش منم یه روزی بتونم خیییلی موفق و مستقل و ازاد باشم تا هردل خوشی که دلم بخواد رو بچشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من توی ایران مستقل شدن برای دختر با تحصیلات خوب امکان پذیره. اگر خانواده ها با مستقل شدن دختراشون مخالفن به خاطر خطراتی هست که فکر و ذهن دختر رو خراب میکنه. مادر و پدر دوست دارن فرزندشون سالم زندگی کنه و چون اغلب دخترهای مثلا مستقل، اهل بازیگوشی هستن، استقلال برای خانم، بار معنایی نسبتا منفی پیدا کرده.

دختر مستقل اول تفکرات ناب و استقلال فکری داره. تحت نظر دوستانش تصمیم گیری نمیکنه و به پدر و مادر این اطمینان رو میده که میتونه در منجلاب زندگی گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون.

گاهی میبینیم یه دختر خانم از یه خانواده معمولی و اصیل بورسیه شده حتی! 

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
امضاتو خوندم عزیزم  چه ورزشی دوست داری؟

دقیقا میخوام مثل امضای خودم باشم..ولی نمیدونم از کجا شروع کنم🙂💔

مثلا الان در راستای اینکه وزنمو کم کنم...با اپلیکشن های ورزش ..اگه اوکی شد وزنم..میرم سمت ورزش‌هایی مثل والیبال و بدنسازی که الان شرایطشو ندارم...فعلا هنوز اول راهشم

دقیقا میخوام مثل امضای خودم باشم..ولی نمیدونم از کجا شروع کنم🙂💔 مثلا الان در راستای اینکه وزنمو ک ...

موفق باشی عزیزم 

برات آرزوی بهترین ها را دارم

برا هرکسی می خوای لاف بیای بیا فقط تو  نی نی سایت نیا
بنظرت بقیش حله؟؟

اره

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡