2777
2789
عنوان

تقاص

1443 بازدید | 26 پست

بچه ها من خیلی زیر بار ظلم هستم توان و یارایی نجات خودمم ندارم بیایین از  از کسایی بگین که تقاص کاراشونو دیدن بیایین مرهم دلم بشین من خیلی بی  کسم هیشکیو ندارم راستش دارم فکر میکنم خدایی نیست 😔 خیلی معتقد بودم ولی الان فکر میکنم خدایی نیست

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

بزار حقیقت رو بگم عدالتی نیست و نبوده مفهومی که انسان ها درست کردیم و برای داشتنش تلاش کردیم

هیچ چیزی از خارج مغز انسان ها نیست

و اگه امیدت اینه اره یکیو دارم حقمو ازت میگیره باید بگم نداشته باش

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با چشم خودم دیدم پدر شوهرم تقاص ظلمی که به مادر شوهرم کرد رو پس داد

هیشکی نیومد تایپیکم ارومم کنه درسته مجازیه ولی این تنها جاییه که میتونم از دردام بگم اشکام بند نمیاد قلبم داره از تنهایی کنده میشه 

میشه یکم بیشتر برام بگی

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
بزار حقیقت رو بگم عدالتی نیست و نبوده مفهومی که انسان ها درست کردیم و برای داشتنش تلاش کردیم هیچ چی ...

دیگه هیچ امیدی ندارم😔

هیشکی نیومد تایپیکم ارومم کنه درسته مجازیه ولی این تنها جاییه که میتونم از دردام بگم اشکام بند نمیاد ...

پدر شوهرم‌ اصلا به زنش و بچه هاش پول نمی‌داد یه عمر با خفت زندگی کردن آخرش زن اولش قوت شد رفت یه زن دیگه گرفت و خانم جدیده همه پولش رو می‌گرفت و اصلا محلش نمی‌داد آخرش هم با خقت جون داد

پدر شوهرم‌ اصلا به زنش و بچه هاش پول نمی‌داد یه عمر با خفت زندگی کردن آخرش زن اولش قوت شد رفت یه زن ...

کاش شوهر منم تقاص پس بده

من با چشم خودم زیاد دیدم کسانی که چوب کارشون رو می‌خورند مطمئن باش ظلم پایدار نیست

کاش میمردم تموم میشد 

من با چشم خودم زیاد دیدم کسانی که چوب کارشون رو می‌خورند مطمئن باش ظلم پایدار نیست

شونه هام طاقت این همه ظلمو ندره

تو سختی ها با خودت بگو این نیز میگذره

سختی نیست نمیگذزه چند سالع درگیرم

من این تاپیکت رو نگه داشتم تا برات بگم ببخش که همون موقعه برات ننوشتم❤️

یه دختری هست تو شهرمون خیلی شوهرش اذیت میکرد از اون پولدارا هیکلی بود . هر هفته دشت و استخر اینا . 

بعد یارو زن باز بوده . کتک می‌زده یه کارایی میکرد.... 

میترسم بگم شناسایی شه  انقد مریض بود .‌. 

یه بچه هم داشتن . آخرسر جدا شدن 

‌بعد مرده هعی تهدید می‌کرد میام بچه رو ازت میگیرم یا پیام میداد بچه رو حاضر کن می‌خوام ببرم تهران . هعی لرز مینداخت تو تن زنه. 

آخرش گرفت با اون همه هیکل مرد . با زجرررر . زنه هم الان ازدواج کرده خوشبخت شده

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

یکی دیگ هم زنه شوهرش خیانت می‌کنه . شوهره تو کار دامداری و اینا بوده . بعد زنه به روش نمیاره ولی خیلی دلش می‌شکنه . 

یه روز که شوهره می‌ره لباس عوض کنه آبگرمکن مبارکه دقیق یادم نیست آتیش میگیره کلا... 

حدود ۹۰ درصد خورده ای از بدنش آتیش میگیره بعد فقط بهت بگم بردنش بیمارستان این پوستشو با تیغ میرکیدن. دادش تموم بیمارستان پر کرده بود . این پوستا انگشت بهم چسبیده . دو سه بار عمل شد . الان از وضعیتش خبر ندارم

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
من این تاپیکت رو نگه داشتم تا برات بگم ببخش که همون موقعه برات ننوشتم❤️ یه دختری هست تو شهرمون خیلی ...

خدا کنه شوهر منم بمیره

2790
2778
2791
2779
2792