بچه ها من خیلی زیر بار ظلم هستم توان و یارایی نجات خودمم ندارم بیایین از از کسایی بگین که تقاص کاراشونو دیدن بیایین مرهم دلم بشین من خیلی بی کسم هیشکیو ندارم راستش دارم فکر میکنم خدایی نیست 😔 خیلی معتقد بودم ولی الان فکر میکنم خدایی نیست
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
آره اروپا خوبه خیلی نایس و باکلاس هیزم و سرگین گاو جمع میکنی تا تو زمستون قندیل نبندی:)
عزیزم میتونی یکم با ادب تر باشی
خیلی هم اشتباه نمیگه توی قانون کشور ما کاملا زن ستیزه و ضد زنه قوانین طلاق حضانت مهریه همه به ضرر زن هست زن های کشور ما اکثرا تو سری خور و ضعیف هستن چون حقی توی قانون براشون قایل نیستن
عزیزم میتونی یکم با ادب تر باشی خیلی هم اشتباه نمیگه توی قانون کشور ما کاملا زن ستیزه و زن ...
بی ادبی نبود عزیزم، تو سایت آمازون سر بزن سرگین گاو بسته بندی میفروشن برای زمستون. حضانت تا ۷ سالگی با مادره طبق نص صریح قانون، حق طلاق هم خانم راحت میتونه قبل عقد بگیره... عزیزم خانومای ایرانی رو نبر زیر سوال...