2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21544 بازدید | 1507 پست

دیگه خسته ایم از این همه ظلم

پس این منجی کی از راه میرسه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

می آید زینبی (س)

با قامتی از غم خمیده ..

چهل روز است 

حسین ش(ع) را ندیده ...

زبان اشک تنها میتواند شرح حالش را بگوید😭

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ ❤

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

می آید زینبی (س) با قامتی از غم خمیده .. چهل روز است  حسین ش(ع) را ندیده ... زبان اشک تنها ...

امان از دل زینب😭😭😭

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
سلام عزیزجان💛ممنونم از لطفتون انشالله حاجت روایی شما دوست عزیز

قربان شما 

😘😘

سلامت باشید 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

@arame_janam    

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن

اربعین_یعنی_بیداری  

▪️اربعین ،یعنی چهلمین زنگ بیدار باشی که توسط سید الشهداء علیه السلام و خواهر مکرمه اش زینب کبری علیها سلام و سایر اهل بیت مظلومش در گوش ما ندا داد که بیدار شوید، نگذارید سر مبارک امام علیه السلام بر نی باقی بماند .

▪بیدار شوید و نگذارید امامتان غائب باشد که فرق چندانی میان بر سر نی رفتن حجت خدا حضرت سید الشهداء علیه السلام به دست دشمن و بی اعتنایی به فرزند غریبش امام زمان علیه السلام و خانه نشینی و غیبت او نیست،

▪هر دو غربت و مظلومیت است؛

▪مظلومیت او‌ و محرومیت شماست..

🤲 اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)

زینب رسیده از سفر برخیز ارباب

🥀

با کاروانی خون جگر،برخیز ارباب

🥀

برگشته ام از شام و کوفه،قد خمیده

🥀

آورده ام صدها خبر،برخیز ارباب

🥀

شد مُقتدای کوفی و شامی سقیفه

🥀

می سوخت خیمه مثل در،برخیز ارباب

🥀

ای کاش تو هم در رکوع بخشیده بودی

🥀

انگشترت شد دردِسر،برخیز ارباب

🥀

شد روزگارم تیره،وقتی کنج ویران

🥀

مهمان ما شد طَشت زر،برخیز ارباب

🥀

یک جمله از غم های زینب،بشنو کافیست

🥀

با شمر بودم همسفر،برخیز ارباب

🥀

از دختر دردانه ات چیزی نپرسی!!

🥀

جا مانده در وادی شر،برخیز ارباب

🥀

در آرزوی دیدن موعود دارم

🥀

چشمی به راه منتظر،برخیز ارباب

🥀

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها

زینب رسیده از سفر برخیز ارباب 🥀 با کاروانی خون جگر،برخیز ارباب 🥀 برگشته ام از شام و کوفه،قد خم ...

امان از دل زینب

اللهم عجل لولیک الفرج

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد