2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21549 بازدید | 1507 پست
برای ارامشتون آیه الکرسی خوندم

لطف کردید خانم

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

استارتر محترم خوبید  امکانش هست ازتون بخوام توی تاپیکات چون پر پازدیدهست ت رو خدا ار توی تاپیک ...

به نیت حاجت روایی شما 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان لطفاً برای این کاربر هم دعا کنید هر چی خیر براش اتفاق بیفته

مرسی ازتون اگر صلاح دونستید خودتون توی تاپیک هاتون اگر پر بازید شد بگید برای مشکلم دعا کنن

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

چرا اتفاقا اهل نماز هستم کی بخونم خوبه؟ صبح ظهر یا شب شیوه درستش بلدین مرسی ازتون برام دعا‌کنید م ...

خب خدا رو شکر

هر وقت حس کردید به این نماز نیاز دارید تا حال دلتون خوب بشه بخونید فرقی نداره

ولی شب های جمعه و نیمه شب ها یادر محیط سرباز سفارش شده می‌تونید مثل نماز صبح بخونید فقط نیتش فرق داره

البته اصل نماز ودرستترش تو مفاتیح هست که فرق داره.

خواهش میکنم.

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
@یاصاحب_الزمان_عج   سلام عزیزم ❤️ به نیت حاجت روایی شما  اللهم صل علی محمد وال محم ...

سلام عزیزم ممنون از دعوتت چشم حتما 

اللهم صل علی محمّد و آل محّمد وعجل فرجهم

اللهم عجل الولیک الفرج 

به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور مولا امام زمان عج صلوات  ،  اللهم صل علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم 
نوشتید از ما درباره امام حسین نمیپرسند چون در دوره ی اونبودیم پس منطقی نیس از امامی هم که آشکارا حض ...

سلام علیکم 

از به عنوان منتظَر آخرین امام شیعیان 

که از قضا منجی کل عالم هستند 

انتظاراتی میرود و وظایف بر دوش ما نهاده شده 

این که چقد در موانع ظهورشان کوشا هستیم و

چقد آماده شدیم و دیگران را هم همراه کردیم .

و چقدر توانستیم ایشان را بشناسیم 

و به جامعه معرفی کنیم  

همه این پُرسه رشد و امتحان ماست .

و اگر کوتاهی در حق امام حی هم عصر خود 

داشته باشیم سوال میشویم ...

امام زمانه سال ۶۱ امام حسین بودند 

آنهایی که با ایشان بودند ‌و در مقابل ایشان قرار گرفتند 

همه امتحان شان را پس دادند ..‌

اما امتحان دوره ی ما (غیبت )

امام هم عصر ماست ...

و با این وظایف که بر دوش ماست امتحان میشویم ...

آیا بی تفاوت هستیم ؟!!!

یا مسئول و کوشا..

در آخر خداوند توفیقات روز افزون به همه ی ما عنایت

بفرماید و به شرط اراده ی خیر و همت ما ..

سلامت باشید❤🌷❤

نوشتید از ما درباره امام حسین نمیپرسند چون در دوره ی اونبودیم پس منطقی نیس از امامی هم که آشکارا حض ...

واقعا به نظر شما طبق این سخن حضرت ، ما نسبت بهشون نباید سوال بشیم ... مایی که با گناهانمون سبب طولانی شدن غیبت حضرت شدیم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

صلی الله علیک یا صاحب الزمان عج الله 💚

به نیت حاجات دل دوست عزیزم @واتساپ80     هدیه به صاحب الزمان عج الله  الل ...

ممنونم  ازت  خواهر  

منم  به نیت  شما  خوندم 💙💙

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️