2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21549 بازدید | 1507 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲  یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲  یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲  ی ...

استارتر محترم خوبید 

امکانش هست ازتون بخوام توی تاپیکات چون پر پازدیدهست ت رو خدا ار توی تاپیک هات بگو برام دعا کنن حالم خوب نیس اصن دلشوره و استرس دارم ک‌نگو برای مشکلم. خیلی حالم بده این  روزا

ازشون بخواه برای اینکه مشکلی پیش نیاد تو مسیر انصرافم برام دعا کنم.از امام زمان بخواید کمکم کنه‌.شده بخاطر این بحث حتی نتونم یع لیوان اب بخورم گاهی.اسم سید امیر.🙏🏻

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

استارتر محترم خوبید  امکانش هست ازتون بخوام توی تاپیکات چون پر پازدیدهست ت رو خدا ار توی تاپیک ...

به نیت حاجت روایی شما 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان از طرف شما 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

استارتر محترم خوبید  امکانش هست ازتون بخوام توی تاپیکات چون پر پازدیدهست ت رو خدا ار توی تاپیک ...

سلام علیکم .ممنونم.ان شاء الله هر چه زودتر حال دلتون خوب بشه وبه آرامش برسید ومشکلاتتون حل بشه اگه اهل نماز هستید با خلوص نیست دو رکعت نماز استغاثه به امام زمان بخونید .ان شاء الله حاجت روا بشید

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

برای ارامشتون آیه الکرسی خوندم

سلام چشم 

رفتیم دیگه 

دستت درد نکنه عزیزم 💋💋

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دوستان لطفاً برای این کاربر هم دعا کنید هر چی خیر براش اتفاق بیفته

سلام علیکم .ممنونم.ان شاء الله هر چه زودتر حال دلتون خوب بشه وبه آرامش برسید ومشکلاتتون حل بشه اگه ا ...

چرا اتفاقا اهل نماز هستم کی بخونم خوبه؟

صبح ظهر یا شب

شیوه درستش بلدین

مرسی ازتون برام دعا‌کنید منم وقتی رفتم جدم دعاتون میکنم 

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .