2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21627 بازدید | 1507 پست
سلام عزیزم  خوبی میگفتی میخای بیای تا بهت متن بدن

سلام

خوبی

من برنامه‌م مشخص نیست..یهو دیدی نتونستم بیام شرمنده شدم

هر موقع تونستم باشم متن هایی که دارم رو میذارم

البته اگه از نظر شما اشکالی نداشته باشع؟!

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
دوستان من جایی سخنی از آیت الله بهجت خوندم که متاسفانه هرچقدر میگردم پیدا نمیکنم براتون کپی کنم اما ...

اره داریم تمرین میکنیم برا  موقعی که ظهور کرد با یه کوله راه بیفتیم بریم 

و عراقی ها دارن تمرین میکنن چطوری از مهمان ها پذیرایی کنن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره داریم تمرین میکنیم برا  موقعی که ظهور کرد با یه کوله راه بیفتیم بریم  و عراقی ها دارن ...

تصور اون روز هم شیرینه حتی

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
دوستان عزیز  ممنون  تاپیک داغترین هاست برین عصر بیایین

از همگی متشکرم.

به نیتتون صلوات هدیه میکنم به اقا

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
سلام خوبی من برنامه‌م مشخص نیست..یهو دیدی نتونستم بیام شرمنده شدم هر موقع تونستم باشم متن هایی که ...

نه عزیزم 

چه اشکالی 

تعدادمون بیشتر باشه کارمون بهتره 

قوت قلب  برا همه

اگر روز نتونستی 

شب ها تونستی بیا 

متن هات خوبه چند صفحه پست بزار 

بچه ها دست تنها خسته میشن

اجرت با صاحب الزمان ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نه عزیزم  چه اشکالی  تعدادمون بیشتر باشه کارمون بهتره  قوت قلب  برا همه اگر ...

حتما💚💚

تصور اون روز هم شیرینه حتی

اهوم 

بنظرم خیلی نزدیکه 

خیلی

میگن وقتی تو مسجد کوفه میان و سخنرانی میکنن هیچ کس به حرفاشون گوش نمیده 

همه محو چهرش هستن و گریه میکنن

از همگی متشکرم. به نیتتون صلوات هدیه میکنم به اقا

اجرت با صاحب الزمان 

هر موقع به تاپیک سر میزنی 

سعی کن یه صفحه پست بزاری تا صفحات برو جلو 

فکر کنم هر صفحه 20 تا پست بشه

اهوم  بنظرم خیلی نزدیکه  خیلی میگن وقتی تو مسجد کوفه میان و سخنرانی میکنن هیچ کس ...

ان شالله که نزدیکه💚🌺❤️

🌷 امام صادق (عليه‌السلام) :

✍ لَو لَمْ يَبْقَ منَ الدُّنيا اِلاَّ يَومٌ واحِدٌ لَطَوّلَ اللهُ ذلِكَ اليَومَ حَتّي يَخرُجَ قائمُنا أَهْلَ البَيت.

👌 اگر از عمر دنيا تنها يک روز مانده باشد خداوند آن روز را آنقدر طولاني مي‌کند تا قائم ما اهل بيت(عليه‌السلام) ظهور کند.

📚 منتخب‌الاثر ، ص ٢٥٤

✅ سند ذکر «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» کجاست؟

✍🏻 برخی می‏پرسند عبارت «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» که پس از صلوات بر محمد و آل محمد (علیهم السلام) فرستاده می‏شود، آیا در احادیث معصومین(علیهم السلام) وارد شده و مَنصوص است و یا از چیزهایی است که علاقه ‏مندان و ارادتمندان به آقا امام زمان(علیه السلام)، خودشان، پس از صلوات، آن را اضافه کرده‏ اند؟

✍ در پاسخ به این پرسش، به حدیث زیر توجه کنید که امام صادق (علیه السلام) می‏ فرمایند :

.

👌 «مَنْ قالَ بَعدَ صَلوةِ الْفَجْرِ و بَعدَ صَلوةِ الظُّهرِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و اَلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یَمُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ مِن اَلِ مُحَمَّد.

👌 هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگوید : «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم» ، از دنیا نمی‏رود مگر آن که قائم آل محمد (علیه السلام) را درک می‏ کند.

📚 بحار الانوار ج۵۳ ص۱۷۶