2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21627 بازدید | 1507 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

فرجا عاجلا قریبا کلمح البصر او هو اقرب

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نیت حاجات دل دوست عزیزم @ریچلاهالیس      هدیه به صاحب الزمان عج الله  ...

ممنون عزیزم

مورد عنایت امام زمان باشید ان شالله🌺🌺🌺🤲

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل الا محمد وآل محمد وعجل فرجهم التماس دعا برا حاجت رواییم💚

برای حاجت روایی اون صلوات فرستادم گلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم التماس دعا برا حاجت رواییم💚

سلام عزیزم 

به نیت حاجت روایی شما 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان از طرف شما 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س ❤️❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دوستان عزیز 

ممنون 

تاپیک داغترین هاست برین عصر بیایین

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

راهپیمائی عظیم اربعین و ربط آن به ظهور:

علائم ظهور داره بقدری واضح و روشن میشه که دیر باورترین افراد هم دارن باور می کنند که خبری در راه است.

از جمله این علائم حرکت عظیم راهپیمائی باشکوه اربعین می باشد.

بله از این اربعین بوی ظهور می آید!

این شکوه و این عظمت و این انگیزش مردمان خود بخودی نیست، بلکه این انگیزشی است الهی، از طرف خداوندی که دلها دست اوست، مثل انگیختن دلها به سوی کعبه:

إن الله عز وجل يلحظ إلى الكعبة في كل عام لحظة... فعند ذلك يحن إليها قلوب المؤمنين.

و اینجا هم باید گفت "ینظر الی الکربلاء لحظه فیحن الیه قلوب المومنین".

و باید گفت که این حرکت، تمرین حرکت مؤمنین به سوی کوفه است بعد از ظهور، که خداوند دارد بندگانش را از حالا برای آن لحظه آماده می کند.

این مانور عظیم در واقع مشق حضور و کسب آمادگی لازم برای حرکت به  سوی کوفه بعد از ظهور می باشد، برای نماز جماعت پشت سر مهدی فاطمه (عج)، که فرمودند:

- كأني أرى نزول القائم في مسجد السهلة بأهله وعياله،

- قلت: يكون منزله؟

- قال: نعم.

- عن المفضل بن عمر: قال: - سمعت أبا عبد الله يقول إذا قام قائم آل محمد عليه السلام بنى في ظهر الكوفة مسجدا له ألف باب واتصلت بيوت أهل الكوفة بنهري كربلاء.

- و فرمودند: يأتي على الناس زمان لا يكون المؤمن إلا بالكوفة أو يحن إليها.

بله ان شاءالله بزودی زود با ظهور حضرت، چهل، پنجاه میلیون نفر برای زیارت قائم آل محمد (عج)  توی کوفه جمع خواهند شد تا پشت سر حضرت نماز جماعت بخوانند، (وَأَذِّنْ فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِجَالًا وَعَلَى كُلِّ ضَامِرٍ يَأْتِينَ مِنْ كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ . سوره الحج : ۲۷)

و لذا مومنین باید از حالا راهش را یاد بگیرند و حرکت به سوی کوفه را تمرین کنند، و ایضا عراقی ها پذیرائی از این جمعیت عظیم را از حالا تمرین کنند، و این اربعین ها مانور و تمرین حضور در کوفه می باشد انشاءالله.

خدايا شکرت 

دوستان من جایی سخنی از آیت الله بهجت خوندم که متاسفانه هرچقدر میگردم پیدا نمیکنم براتون کپی کنم

اما نقل به مضمون میکنم

در مورد ربط پیاده روی اربعین به ظهور بود

آیت الله بهجت فرموده بودن که زمانی که امام زمان ظهور میکنن خودشون رو به اهل عالم **فرزند حسین** معرفی میکنن..

خب این لازمه‌ش اینه که اهل عالم حسین رو بشناسن که معنی فرزند حسین رو بفهمن

و پیاده روی اربعین دقیقا داره حسین رو به عالم معرفی میکنه

و شرکت توی این پیاده روی، زمینه ساز ظهوره

راهپیمائی عظیم اربعین و ربط آن به ظهور: علائم ظهور داره بقدری واضح و روشن میشه که دیر باورترین ا ...

سلام عزیزم 

خوبی

میگفتی میخای بیای تا بهت متن بدن