2821
2789
یا خدا چرا همه دردا باهم اومده 😐

از خوش شانسیه منه😐

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا ترس برم داشته کاش مطالب و نمیخوندم. تصورشم ترسناکه. واقعا چطور بعضی ها میرن دنبالش.

عاشق هیجان هستن ...‌‌‌‌‌ بعد متوجه میشن این زیادی دوز هیجانش بالاست .....   

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
زنده باشی بانوی جوان    

همچنین شما مهربونم😘😘😘

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

عاشق هیجان هستن ...‌‌‌‌‌ بعد متوجه میشن این زیادی دوز هیجانش بالاست .....    

منم کوچیک بودم خیلی تو فاز این قاضایا بودم. برام جالب بود و از رو کنجکاوی حتی کلی کتاب هم درموردشون خوندم اما هیچوقت جرات رویارویی با احضار نداشتم همیشه ازشون ترسیدم.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
ایشالا خدا شفا بده

مرسی قشنگم❤

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
راهی هست فهمید که سنگینی هست یا نه؟خودمم کم کم دارم شک میکنم...تو خونمون آرامش نداریم کلا هم مالی هم ...

پیش شیخ قدیمیو معتبر که داخل روستا ها هستن از قدیمیا بپرسید راهنمایی میکنن یا کسی باشه مثل روحانی براتون سرکتاب باز کنه هرکدوم براتون راحت تره

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

استارتر جان 

منصرف شدی عزیزم 

حیف تو که بخاطر یکی دیگه اعصاب و روان و زندگیت  رو داغون کنی  .

فراموش کردن زمان لازم داره 

توصیه میکنم زیاد مرور نکنی خاطرات رو بیشتر اذیت میشی .

بیا اینجا تاپیک بزن بچه ها همراهیت میکنن بگو بخند بیخیال مشکلات . بقران

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
میشه بگی عزیزم عواقبش مهم نیست

اتفاقا قرار امصب منم همینکارو کنم.

بچه ها تو یه تاپیک گفتن ساعت۳ تو تاریکی یه آیه از قران رو ازآخر به اول بخون یعنی برعکس بخون جن ظاهر میشه حالا منتظرن من بخونم بهشون خبر بدم

خوندی؟

اره گلم خوندم سر ساعت ۳

۴تا تا آیه سوره جن رو دقیقا همونجوری که بچه ها گفته بودن خوندم تازه میگفتن فقط ۱ آیه من ۴آیه خوندم و نه اتفاقی افتاد نه چیزی.

نه جن دیدم نه بختک 

گلم نمیگم جن وجود نداره بله اسمش تو کتاب آسمانی قرآن هم اومده قرآن هم کلام خداست و سوره ای به اسم جن وجود داره.

اونا هم مانند انسان زن و مرد و بچه دارن و اونا هم به نوبه خودشون تو دنیای خودشون زندگی میکنن و چه بسا موجودان ماورایی هم زیاد باشه که اونا هم به نوعی دارن زندگیشون رو میکنن ولی همه این موجودات ماورایی، انسان، و اجنه بینشون یه مرز و خط قرمزی هست مثل یه پرده که مرز دنیای اونها و انسان رو از هم جدا میکنه و نمیزاره به راحتی اجنه یا موجودات ماورای بتونن وارد حریم انسانها بشم چه برسه آسیب زدم و تسخیر کالبد انسان.

همه ما بندگان پروردگاریم چه شیطان چه اجنه چه موجودات ماورایی چه انسان اختیارمون دست خداست اگر این موجودات و اجنه میتونستم به راحتی مثل مورو ملخ بریزن تو خونه ها و خودشون رو نشون بدن یا اذیت و آزار برسونن و انسانهارو تسخیر کنند سنگ رو سنگ بند نمیشه و دنیا به هم میریخت خدا هم همچین اجازه ای رو به هیچکدوم از اون موجودات نمیده.

مگر تعداد بسیار کمی و اندکی که به این امور و علم آگاهی کامل دارن میتونن با اجنه و موجودات ماورایی ارتباط بگیرن که تعدادشون انگشت شماره نه به این صورت که ۹۹درصد بچه های سایت جن ببین.

من حرفم به وجود نداشتن موجوداتی مثل بختک و آل و جن زدگیه

خوندی؟

راستی به این تاپیک منم یه سر بزن از اول تا آخرش رو با دقت بخون تا صفحه

این تاپیکم بیا تا آخر تاپیک بخون

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9402171&slug=هر-اتفاقی-توضیحی-دارد-فقط-کافیه-با-عقل-و-علم-ریشه-اون-ق&postId=252828128