2821
2789
اره واقعا حس بدی بود فک کن تنها تو خونه در کوبیده بشه یه چیزی تو گوشت فوت کنه هر شب ۳ صبح از خواب ...

ای داد ساعت ۳ هم که ساعت مورد علاقشونه....

هیفی دختر زیبا دنبال این چیزا نرو حالا خداروشکر که جلوت احظار نمیشدن واقعا

و اینکه من شنیدم احظار کردن باعث میشه اونا از قبرستون در بیان و سرگردان بشن اونا هم قبرستون دارن برا خودشون

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من حامله چه درد و مرضی داشتم اومدم تو این تاپیک 😥

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
ای داد ساعت ۳ هم که ساعت مورد علاقشونه.... هیفی دختر زیبا دنبال این چیزا نرو حالا خداروشکر که جلوت ...

قربونت بشم

چرا بابا خواهر 

ی بار دیدم

البته فکر نکنم باور کنید ولی وقتی ۶ سالم بود دیدم و همونو یادم مونده

اتفاقا  میخوام یه مشکل جدی داشته باشم که عشقمو فراموش کنم:))))))

فیلم ترسناک ببین ، برو باشگاه اسمتو بنویس یا برو استخر با دوستات برو بیرون سر خودتو اینجوری گرم کن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
عزیزم من درگیرش نبودم اما هر شب اکثرا روم بختک میوفته یا خواب که اولش برام عادیه اما خبر دارم قراره ...

بله امکان داره طلسم و سنگینی داشته باشید

اسی اگ الان من از بدبختیام بگم خودتو فراموش میکنی.. 

😂😂😂 درد عمل اپاندیسم+ پریودی+ دندان درد

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بهت پیشنهاد میکنم این کارو نکنی چون نه تنها برای خودت بلکه ب اطرافیانت هم ضربه میزنه و اتفاقات خیلی بدی که حتی ممکنه تصورشم نکنی جلوی چشمت میوفته و تو کاری از دستت برنمیاد چون تو وقتی اونو احضار میکنی از دنیای خودش میکشیش بیرون و اون میشه اسیر تو و برای انتقام دست به هرررررر کاری میزنه و بعدا حتی اگر یک درصد بخوای ب زندگی برگردی حرفه ای ترین دعا نویس نمیتونه نجاتت بده پس اول به عواقبش فکر کن 

اگر میخوای کسیو فراموش کنی هزار تاااااا کار دیگه هس تو میتونی از خدا تو دلت بخوای که کمکت کنه باور کن صداتو میشنوه و دستتو میگیره، قران بخون، صوت قران رو گوش کن جای اهنگ غمیگن همچین ارومت میکنه ک خودتم نمیفهمی چطور اروم شدی، با دوستت حرف بزن باهاشون برو بیرون چند روز برو مسافرت کلاس ثبت نام کن نقاشی بکش نگرانی ها اظطراب هاتو بکش،با گل رس بازی کن خیلی تاثیر داره وقتی داری باری میکنی نمیفهمی اصلا تو محیط اطراف داره چ اتفاقایی میفته و در  اخر اگر خیلی دیگه بیش از حد ذهنتو درگیر کرده برو پیش روانشناس

من حامله چه درد و مرضی داشتم اومدم تو این تاپیک 😥

با بچت حرف بزن نگران هیچی هم نباش اونا  میرن دنبال کسایی که میرن دنبالشون. ما که چشم دیدنشون رو نداریم کاریمون ندارن.

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
اسی اگ الان من از بدبختیام بگم خودتو فراموش میکنی..  😂😂😂 درد عمل اپاندیسم+ پریودی+ دندان در ...

یا خدا چرا همه دردا باهم اومده 😐

با بچت حرف بزن نگران هیچی هم نباش اونا  میرن دنبال کسایی که میرن دنبالشون. ما که چشم دیدنشون رو ...

بخدا ترس برم داشته کاش مطالب و نمیخوندم.

تصورشم ترسناکه.

واقعا چطور بعضی ها میرن دنبالش.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ