2821
2789
خب حداقل خودم خودکشی نمیکنم 

خب به هر حال حرکتت گناهع چه خودکشی چه این حرکت خودکشی حداقل خانوادت عذاب نمیبینن

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ احضارش کنید ن خودتون ن خانوادتون در امنیت و آرامش نیستید تا اخر عمر  اینا نزدیکشون نباید شی ...

گلم شما تجربه داری؟

هرشب انجام میدادم تا یه ماه پیش... اصلا پیشنهاد نمیکنم اتفاقای ناگواری پیش میاد

چند نمونه اشو میگی تا مبادا این اسی سر عقل بیاد

نمیدونم من درگیر رابطه اشتباهی بودم الان فقط میخوام یه جوری فراموش کنم اصلا جن خبیث باشه زندگیمو به ...

دیوونه ای واقعا 

اون دنیا جواب خدا رو چی میخوای بدی؟

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
نمیدونم من درگیر رابطه اشتباهی بودم الان فقط میخوام یه جوری فراموش کنم اصلا جن خبیث باشه زندگیمو به ...

یعنی روانشناسا از جن کمترن؟ 

لطفاً برای شادی روح مامانم ،مامان بزرگم و داداشم صلوات بفرستین🖤

ببین اینا درگیرشون بشی ول کن ماجرا نیستنا یهو به جای میرسوننت خودتو بکشی ها، اینا چون داری زحمت براشون میتراشی مفتی جای نمیرن ها دهنتو سرویس میکنن بدبخت بجای این برو یه کار دیگه کنه از چاله میخای خودتو بندازی تو قبر بالای کی بالای یه خر 

🥴امضام نمیاد