2821
2789
نمیدونم من درگیر رابطه اشتباهی بودم الان فقط میخوام یه جوری فراموش کنم اصلا جن خبیث باشه زندگیمو به ...

اشتباه رو که با اشتباه درست نمیکنن 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ احضارش کنید ن خودتون ن خانوادتون در امنیت و آرامش نیستید تا اخر عمر 

اینا نزدیکشون نباید شی بدبخت میشی

احضارش کنی اونم چیزی میخاد ازت کلا ولت نمیکنه بدبخت میشی از من گفتن حتی نباید اسمشونو بیاری یا تحقیق کنی دربارشون.

خیلی پشیمون میشی من خیلی اذیت شدم

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
نمیدونم من درگیر رابطه اشتباهی بودم الان فقط میخوام یه جوری فراموش کنم اصلا جن خبیث باشه زندگیمو به ...

الان احتمالا ناراحتی بذار حالت بهتر شه تصمیمات احمقانه و بدون فکر نگیر ینی چی ک ب گند بکشه

نکنیا خدابزرگه حواسش هست

🤍

چ کاری از دست جن برمیاد؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱