2777
2789

سلام دوستان خوش اومدین.

من تو آزمون استخدامی قبول شدم وخیلی استرس دارم چون هیچی بلد نیستم نه میدونم مصاحبشون چطوریه نه اینکه از رشته ی تحصیلیم سر درمیارم میترسم ازمن تست بگیرن هیچی بلدنیستم اخه چکار کنم. اگه بلدنباشم رد میشم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور بااینکه هیچی بلد نیستی ازمونشو قبول شدی؟ 

ولا من دوسال پیش ثبت نام کردم کل کتابای رشته خودمو زیرو کردم هرکتابو چند بار خوندم 

عمومی هارم خوب جواب دادم ولی چون درصدم تو تخصصی ها کم بود قبول نشدم

چطور بااینکه هیچی بلد نیستی ازمونشو قبول شدی؟  ولا من دوسال پیش ثبت نام کردم کل کتابای رشته خو ...

نه عزیزم آزمونو عالی دادم ولی عملی بلد نیستم تا حالا هیچ جایی کارنکردم فقط درسم خوبه  

نه عزیزم آزمونو عالی دادم ولی عملی بلد نیستم تا حالا هیچ جایی کارنکردم فقط درسم خوبه    

خب مصاحبشو میگن از همون کتابات یکی دو سوال میپرسن 

یه مصاحبه عقیدتی سیاسی هم داره میتونی سوالاشو از اینترنت دانلود کنی بخونی 

استرس نداشته باش 

اون روز هم میری محجبه باش 

خب مصاحبشو میگن از همون کتابات یکی دو سوال میپرسن  یه مصاحبه عقیدتی سیاسی هم داره میتونی سوالا ...

ممنون ان شاءالله ردم نکنن بزور قبول شدم چندین ساله دارم شرکت میکنم خیلی اذیت شدم خدا میدونه.ممنون که جواب دادی عزیزم