2777
2789
عنوان

بارداری اول و ترس از بزرگ شدن شکم

1535 بازدید | 49 پست

سلام من بارداری اولم هست الان هفته ۲۲ هستم ،یه سوال دارم میگم شکم که بزرگ بشه آدم خیلی اذیت میشه آیا ؟؟؟مثلا واسه حمام کردن واسه کار کردن و راه رفتن و اینا ،الان شکمم یکمی بزرگ شده خیلی میترسم از بزرگ شدن شکم .میترسم بخورم زمین یا تو حمام مون کوچکه آسیب ببینه اینا همش فکرم مشغوله .لطفاً حقیقت رو بهم بگین وقتی شکم بزرگ بشه چقدر آدم اذیت میشه ؟؟؟؟؟؟؟مرررررسی 

کار خداست 

زیاد اذیت نمیشی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

نه فقط کمی حرکاتت کند تر میشه 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خابیدن دراز کشیدن یکم سختت میشه وگرنه راه رفتن اینا ن 

من دختر ۵ ساله دارم و شوهرم همش غر میزنه بچه بیاریم منم دیگ نمیدونم چرا تحمل بارداری و اینا رو ندارم اصلا یه وضعی هیکلمم نمیخام خراب شه از اینور گرونی ام یکی از دلایلشه

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
نه فقط کمی حرکاتت کند تر میشه 

خب سنگینی بچه تو شکم حس نمیشه ؟؟

از بس از بزرگ شدن شکم میترسم بیچاره شوهرم هر وقت ذوق می‌کنه میگه شکمت بزرگ میشه میزنم تو ذوقش میگم اسم شکم نیز جلوم حالم بد میشه ،تو روخدا راستش و بهم بگین 

واقعا ؟؟اخه پس چرا همش همه میگن سه ماهه آخر خیلی سخته

ادم سنگینه درد داره یکم ولی به نظر من انقدرم که میگن سخت نیس،من بااینکه نسبتا خیلی چاق شده بودم تااخر کارامو میکردم سختم نبود

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

منم هفته ۲۲ ام یکم شکم دارم کم کم دارم برا خوابیدن اذیت میشم ولی خب تو که حسش کردی چقد شیرینه😍پس نگران هیچی نباش زیاد بزرگ نمیشه که اتفاقا هرچی بزرگتر شه ادم نی نی رو بیشتر حس میکنه منکه دلم ضعف میره براش🥺🤤

خب سنگینی بچه تو شکم حس نمیشه ؟؟ از بس از بزرگ شدن شکم میترسم بیچاره شوهرم هر وقت ذوق می‌کنه میگه ش ...

نه بابا اصلا اینطور که فکر میکنی نیست یه چیز عادی میشه برات جوری نیست که فکر کنی بار اضافی داری

از این روزا لذت ببر 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
برا خابیدن دراز کشیدن یکم سختت میشه وگرنه راه رفتن اینا ن  من دختر ۵ ساله دارم و شوهرم همش غر ...

حموم مون کوچکه میترسم بخورم به درو دیواری جایی .پله هم داریم دو طبقه خیلی میترسم .من که هیکل اصلا برام مهم نیست خواهر ،خب بیار یه دونه دیگه عزیزم 

برای خوابیدن اینکه توی خواب بچرخی کمی سخته 

راه رفتن زیاد انگار شکم از سنگینی به پایین کش میاد دلت میخواد با دست بگیریش تا کمتر اذیت بشی که البته شکم بند بارداری هست برای اینجور مواقع 

موقع خم شدن احساس میکنی یه هندونه سفت تو شکمته ونمیتونی خوب خم بشی باید از زانو خم بشی 

برای توالت هم بهتره از توالت فرنگی یا صندلی دستشویی استفاده کنی